Tarih: 01.01.0001 00:00

Güvenliği Garantileyin

Bosch Fren Yedek Parçalarıyla Onarım Sonrası Güvenliği Garantileyin

Güvenliği Garantileyin
 Dünyanın önde gelen fren sistemi üreticisi Bosch, hidrolik takviye ünitelerinden fren balatalarına kadar tüm parçaları içeren eksiksiz ürün gamını tek noktada bakım ve onarım hizmetiyle sunuyor. Bosch orijinal kalitede yedek parça kullanımı ile, özellikle frenleme sırasında ortaya çıkan ötme problemi, titreşim ya da uyumsuz bileşenlerden kaynaklanan yetersiz frenleme performanslarını ortadan kaldırıyor. Bosch’un kullandığı yüksek performanslı, orijinal kalitede yedek fren parçaları onarımdan sonra tüm fren parçaları arasında mükemmel etkileşimi ve güvenli frenlemeyi garantiliyor.

Bugün otomobil servislerinde en çok karşılaşılan sorunlar yıpranmış parça onarımı konusunda giderek artan fiyatlar ve yedek parça kullanımında gittikçe sıklaşan kalite düşüşüdür. Bu durum araç sahiplerinin bütçesini, zamanını ve verimliliğini etkilerken, özellikle fren sistemi gibi maksimum güvenliği gerektiren parçalarda da hayati önem taşımaktadır. Fren onarımlarında, orijinal ekipmanın yüksek kalite özelliklerini karşılayan yedek parçalardan seçilmesi, fren bileşenlerinin sürekli ve güvenli etkileşimi için mecburi zorunluluktur. Bu nedenle Bosch, orijinal kalitede yedek parça kullanımıyla özellikle frenleme sırasında ortaya çıkan yetersiz frenleme performansının ve onarım sonrası ortaya çıkacak sorunların önlenmesini sağlar.

Bosch Uzmanları Uyarıyor : Teknik özelliği karşılamayan yedek parça kullanımı performansı etkiler

Fren parçaları, elektronik, hidrolik ve mekaniğin tam koordinasyon halinde olduğu kompleks bir sistemin parçalarıdır. Örneğin ESP devreye alındığında gerçekleşen fren basıncı, fren balatası ile fren diski arasındaki sürtünmeye bağlıdır. ESP'nin tüm kritik sürüş durumlarında aracı dengeleyebilmesini sağlamak amacıyla, araç geliştirme sürecinde kapsamlı test çalışmaları yapılarak fren basıncı ile fren ürünlerinin sürtünmesi arasındaki ilişki belirlenir. İlgili teknik özellikleri karşılamayan yedek parça kullanımı sonucunda bu hassas dengenin bozulması, frenlerin ve elektronik sürüş destek sistemlerinin etkinliğini ve konforunu da ciddi oranda riske atabilir.

Bosch’ta Yüksek Kalite Parça Kullanımı Önceliktir

Bosch'un teknik uzmanları, özellikle fren parçaları seçiminde ilgili fren sistemine tam olarak uygun yüksek kaliteli parça kullanımına önem verir. Bosch, fren parçalarının seçiminde olduğu gibi, satış sonrası bilgilendirme konusunda da aynı hassasiyeti devam ettirmektedir. Bosch Otomotiv Eğitim Merkezi’nde sürekli gerçekleştirilen atölye çalışmalarında, teknik uzmanlara modern fren sistemlerinin özellikleri konusunda uygulamalı eğitimler verilmektedir. Ayrıca çalışanların fren onarım işlerini başarıyla gerçekleştirmesine yardımcı olmak üzere, kapsamlı Bosch parça katalogları, Esitronic servis yazılımı, internet tabanlı bilgi veritabanı ve KTS serisinde modern tanı ekipmanıları gibi bilgilendirici metotlar ve dokümanlar teknik destek hatttı aracılığıyla kullanılmaktadır.

Bosch kalitesi ve teknolojisiyle güvenli sürüşü ve yüksek performanslı frenlemeyi garantileyen kaliteli yedek parça seçenekleri için en yakın Bosch Car Service’ e başvurabilirsiniz.

Bosch Otomotiv Yedek Parça İş Birimi Hakkında:

Bosch Otomotiv Yedek Parça İş Birimi (Automotive Aftermarket-AA), binek ve ticari araçlar için yedek parça pazarına ve dünya çapındaki araç bakım ve onarım servislerine yedek parça sağlarken, her türlü arıza teşhis cihazı ve servis ekipmanlarını da sunmaktadır. Ürün yelpazesi içinde, orijinal ekipman kalitesinde, Bosch’un bünyesinde geliştirilmiş ve üretilmiş ürünler ile hizmetler yer almaktadır. Bosch Otomotiv Yedek Parça İş Birimi Bölümü, 140 ülkedeki 18.000'in üzerinde çalışan ve küresel lojistik ağıyla yaklaşık 650.000 farklı yedek parçanın müşterilerine hızlı ve zamanında ulaştırılmasını sağlamaktadır. 'Otomotiv Servis Ekipman Çözümleri' operasyonlarında, yedek parça iş birimi malzemeleri test ve servis teknolojisi, teşhis yazılım, hizmet içi eğitim ve bilgi hizmetleri sunuyor. Yaklaşık 16.500 üyesi bulunan, dünyanın en büyük bağımsız araç onarım servis zincirine sahip ‘Bosch Service’ organizasyonu, bu bölümün sorumluluğundadır.

Bosch Grubu, dünyanın önde gelen teknoloji ve hizmet tedarikçisidir. Dünya genelinde 360 bini aşkın çalışanıyla 2014 yılında 49 milyar Euro'luk satış gerçekleştirmiştir. Bosch Grubu; Mobilite Çözümleri, Sanayi Teknolojileri, Enerji ve Bina Teknolojileri ve Dayanıklı Tüketim Malları olmak üzere 4 ana sektörde faaliyet göstermektedir. Bosch Grubu, Robert Bosch GmbH ve 50’nin üzerinde ülkedeki 360’dan fazla bağlı bölgesel şirketinden oluşmaktadır. Satış ve servis ortakları da dâhil edildiğinde, Bosch yaklaşık 150 ülkede temsil edilmektedir. Bu dünya çapındaki gelişme; üretim ve satış ağı daha fazla büyüme için temel oluşturmaktadır. Bosch, 2014 yılında dünya çapında 4.600 patent başvurusunda bulunmuştur. Bosch Grubu etkileyici ürün ve hizmetler tasarlayarak, hem inovatif hem de faydalı çözümler sunarak yaşam kalitesini artırmayı amaçlamaktadır. Böylelikle, şirket dünyanın her yerinde ‘yaşam için teknoloji’ sunabilmektedir.


Buruk Teşekkür…

ÜLKÜCÜ BAŞKANDAN CUMHUR İTTIFAKI ADAYLARINA TAM DESTEK

Muhsin Yazıcıoğlu Manisa'da anıldı

Türkiye Yüzyılı’na damgasını vuracak projeler

Darıca’nın diş hastanesi projesi hazır!

Bursa'da dağ yöresi kırsal turizmle kalkınacak

İYİ Parti’den Dünya Emekçi Kadınlar Günü açıklaması

Dünya Kadınlar Günü'nde Emel Gözükara Durmaz'dan önemli mesaj

Mert Yöneyer: “Ayırmadan ayrışmadan Foça için çalışacağız”

MHP %33.20 Puan ile Önde

Düzce'de Faruk Özlü'den 100 proje tanıtımı 

RECEP EROL, VİZYON PROJELERİNİ TANITTI... (GÖRÜNTÜLÜ HABER)

İmamoğlu'ndan 'Atatürk' çıkışı

Ali Babacan: “81 ilin tamamında adaylarımız var”

İYİ Parti’den Toplu İstifa… (GÖRÜNTÜLÜ HABER)


Balcıoğlu’ndan İlçe Emniyet Müdürlüğüne Ziyaret

GÜZEL BİR BEŞ YIL OLACAK

Serenay Sarıkaya'nın yeni dizisinin fragmanı yayınlandı

AK Parti ve CHP’de değişim rüzgarı!

Altay ; Yarım Kalan İşleri Tamamlayacağız.

Aydilge sözünü tuttu

Gümrük'ten 8 Milyar TL'lik rekor yakalama!

İşsizlik verileri açıklandı

Motobike 2024'te Motosiklet Tutkunlarından Yoğun İlgi

ÇEVİÇELLE'den Basın Bülteni

KAMUOYUNA DUYURULUR…

Ramazan Bayramı Çatalca’da Bir Başka Güzel...

Karayün, 7. Kez Genel Başkan Seçildi  

Stratejik Faaliyet Raporu Oy Birliğiyle Kabul Edildi

ENGELLİ VE YAŞLILARA BAYRAM TIRAŞI

Çatalca İlk Meclisini Güzel, Başkanla Yaptı

KARYA FARMA HBX-ARGE'DEN KIRMIZI ÜÇLÜ PROJESİ

Recep Erol, Ramazan Bayramı Mesajı

Türkiye’nin taşınma haritası çıktı...

Başkan Er Polis Haftası'nı kutladı

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.