Tarih: 20.07.2015 12:14

Bayramı Vatandaşlar İle Kutladı

Facebook Twitter Linked-in

 Başkan Kadıoğlu yine Ramazan Bayramının birinci günü Esenyurt Merkez Camiinde bayram namazı ardından vatandaşların bayramlarını kutlayarak birlik ve beraberlik mesajları verdi.Cumhuriyet Meydanında bayramın birinci gününde yüzlerce vatandaşla bayramlaşan Başkan Kadıoğlu öğleden sonra ise Esenyurt AK Parti İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen bayramlaşma törenine katıldı.

“İslam Dünyası ve Tüm Müslümanlara Hayırlar Getirsin”
AK Parti Esenyurt İlçe Merkezi’nde bir araya gelen çok sayıda parti mensubu ile bayramlaşan Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu İslam dünyasında yaşanan bayramlara ve Ramazan Bayramının tüm İslam âlemi ve Müslümanlara hayır getirmesini diledi. Başkan Kadıoğlu, “ İslam dünyasını mezheplere bölünmüş halde paramparça etmek isteyenlere prim vermemeliyiz. Aynı kıbleye yönelmiş, aynı peygambere inanmış, aynı kitabı okuyan insanları mezhep taassubunda, yıllarca asırlarca soğuk bakmasına zemin hazırlayanlar yine bunlar. Bunların sevindiği yerde bizim sevinmememiz lazım. Mutlaka bizim üzerimize bir oyun oynuyorlar diye kendimize gelmemiz gerekir. Onların oynadığı oyunların tam tersine hareket etmemiz lazım. Bu millet batıya karşı bin yıl İslam’ı savunan bir millettir. Bu millet bin yıl nasıl batıya karşı İslam’ı savunmuşsa inşallah yine parçalanmadan buna devam eder. Çünkü Haçlı seferleri hiç bitmiyor. Bunu iyi görmeliyiz ve Müslüman âleminin birlik ve beraberlik içinde olması için çaba vermeliyiz. Ramazan Bayramı ülkemize ve tüm İslam dünyasına hayırlar getirmesini diliyorum” dedi. 

Başkan Kadıoğlu ardından AK Parti Esenyurt İlçe Başkanı Şenay Değer söz alarak tüm teşkilat mensuplarının bayramını kutladı. Konuşmalar ardından bayramlaşma törenine katılanlara yemek ikramı yapıldı.      



Orjinal Habere Git
— HABER SONU —