Tarih: 01.01.0001 00:00 3

Alışveriş sizden biletler Özdilek'ten

İstanbul’un en keyifli alışveriş merkezi Özdilek Park İstanbul, düzenlediği kampanyalar ile alışverişlerinizi zevke dönüştürüyor. 17-31 Temmuz 2015 tarihleri arasında ÖzdilekPark İstanbul’dan yapacağınız alışverişler sizi mü

Alışveriş sizden biletler Özdilek'ten
 Alışveriş ve eğlencenin merkezi ÖzdilekPark İstanbul’da 17-31 Temmuz 2015 tarihleri arasında aynı gün içerisinde yapacağınız 400TL ve üzeri alışveriş sizi Harbiye’de müziğin yıldızları ile buluşturuyor.  Kampanya kapsamında belirlenen tarihlerde aynı gün içerisinde alışveriş yapanlar ÖzdilekPark’tan anında 2 bilet kazanacak.

 

Konserde kimler mi var?

Hande Yener, Sibel Can, Nil Karaibrahimgil, Yalın, Göksel, Funda Arar, Sertap Erener, Candan Erçetin, ZAZ, Ferhat Göçer, Volkan Konak, Mustafa Ceceli, Goran Bregovic, Yasmin Levy & Halil Sezai’nin şarkılarıyla hoş vakit geçirmek istiyorsanız yaz alışverişleriniz için sizi ÖzdilekPark İstanbul’a bekliyoruz.

 

 Özdilek Holding Hakkında;

Özdilek, 1971 yılında; iki adet dokuma tezgahı, 5 personel ve yıllık 10 ton havlu üretim kapasitesiyle, havlunun ilk üretildiği yer olan Bursa’da kurulmuştur. Bugün 6 bin 500 çalışan ile, yıllık 10 bin ton havlu üretim kapasitesi,  günlük 40 ton pamuk ipliği üretimi gerçekleştirilirken, 9 alışveriş merkezi (Bursa Merkez, Bursa Geçit, Afyon, Kocaeli, İzmir, Yalova, Antalya, İstanbul ve Eskişehir), 6 hipermarket (Bursa Kaplıkaya, Bursa Ataevler, Bursa Özlüce, İnegöl, Gemlik, Gürsu), 3 Departmanlı Mağaza ( Vialand AVM, Torium AVM, Mall of İstanbul AVM), 38 ev tekstili mağazası ile alışveriş merkezleri ve perakende mağazacılık sektöründe de hizmet vermektedir. 2013 yılında holding olan Özdilek; üretim, alışveriş merkezleri ve perakende mağazacılığın yanı sıra turizm-otelcilik, sivil havacılık, inşaat, tarım ve hayvancılık sektörlerinde de faaliyet göstermektedir.  


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.