Tarih: 01.01.0001 00:00 9

Karnavala Davet

Binlerce kişinin birbirinden ilginç, sıradışı, rengarenk kostümlerle katılacağı 16. Uluslararası Büyükçekmece Kültür ve Sanat Festivali'nin açılış korteji yarın gerçekleşecek.

Karnavala Davet
 Uluslararası Folklor Festivalleri ve Geleneksel Sanatlar Konseyi (CIOFF) tarafından iki yıl üst üste 'Dünyanın En İyi Kültür ve Sanat Festivali' ödülüne layık görülen Uluslararası Büyükçekmece Kültür ve Sanat Festivali muhteşem bir karnavalla başlıyor.'Sende Getir Rengini Şenlendir Kortejini' sloganıyla gerçekleşecek olan kortej, Büyükçekmece halkı ve sivil toplum kuruluşlarının ilginç kostümleri ve danslarıyla coşku dolu bir karnavala dönüşecek. 

Mimaroba Rose Marine önünden başlayacak olan kortej yürüyüşünün güzergahı Mustafa Kemal  Bulvarı olacak. Mimaroba Atatürk Anıtı önünde sonlanacak kortej sonrasında sevilen sanatçı Ozan DOĞULU'nun performansıyla festival coşkusu tırmanacak.Pek çok sürprizin yaşanacağı 16. Uluslararası Büyükçekmece Kültür ve Sanat Festivali'nin açılış kortejinde siz değerli basın mensubu dostlarımızı da aramızda görmek istiyoruz.

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.