Tarih: 01.01.0001 00:00 22

Göz kamaştırın

Saat dünyasına yeni tasarımlarıyla hareket getiren Victorinox Swiss Army, Night Vision modeli ile bu yazı aydınlatacak. Türkiye distribütörlüğünü Eyüboğlu’nun yaptığı hem sportif hem de klasik ve erkeksi bir görünüme sahip olan Vict

Göz kamaştırın
 Saatlerin ülkesi İsviçre’de üretilen ve LED aydınlatma eklenen tasarımı ile göz dolduran Victorinox Swiss Army Night Vision, bu yaz erkeklerin şıklığına güç ve estetik katacak. Eyüboğlu distribütörlüğünde ülkemizde de satışa sunulan Night Vision’ın kırmızı renk seçeneği ile erkekler bu yaz daha enerjik ve havalı olacak.

Çelik, deri ve kauçuk kayış seçenekleri bulunan Night Vision saatleri istediğiniz ortamda şıklığınızın tamamlayıcısı olarak kullanabilirsiniz. Çelik kasa içinde Quartz makine ve 72 ay pil ömrüne sahip olan Night Vision saatler, yansıma yapmayan safir kristal camıyla da net bir görüş sağlıyor. Tarih, pil gücü tükenme uyarısı gibi özelliklerinin yanı sıra LED fener ve kadran ışığı bulunan Night Vision saatleri ile karanlık ortamlarda da zamanı aydınlatın.


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.