Tarih: 04.08.2015 16:54

Ayhan Sicimoğlu Rüzgarı

Facebook Twitter Linked-in

 16. Büyükçekmece Kültür ve Sanat Festivali kapsamında gerçekleştirilen konserlerin ilkini Ayhan Sicimoğlu & Latin All Stars oldu.
Kültürpark Kemal Sunal Amfi Tiyatroyu dolduran binlerce sanatsevere renkli ve coşku dolu saatler yaşatan Sicimoğlu, bolero, salsa, mambo, cha-cha ve özel sürprizlerle müzik dolu bir şova imza attı. 

21. Asırda Savaşlar Hala Sürüyor!
Uluslararası Büyükçekmece Kültür ve Sanat Festivali için Büyükçekmece’ye gelen yabancı konuklarında hareketli şarkılara eşlik ettiği Ayhan Sicimoğlu & Latin All Stars konseri sonrasında sahneye gelen Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, Uluslararası Büyükçekmece Kültür ve Sanat Festivali’nin bu yılda sevgi, kardeşlik ve barış festivali olacağının altını çizerek; “16 yıldır dünyanın dört bir yanından gelen onbinlerce kültür ve sanat elçisiyle birlikte tarihi Mimarsinan Köprüsü’nden tüm dünyaya barış ve kardeşlik mesajı veriyoruz. Maalesef huzur ve güven ortamında yaşamamız gereken 21. asırda hala savaşlar sürüyor. Bu açıdan tüm dünya gençliği ile birlikte el ele, kol kola sevgi birbirimize barış hepimize mesajı veriyoruz” dedi. 

Barışın ve Kardeşliğin Gücü
Ayhan Sicimoğlu ise, Büyükçekmece’de gördüğü manzara karşısında büyülendiğini belirterek; “Büyükçekmece Belediyesi, kültür adına, sanat adına, dünya barışı adına çok büyük bir iş yapmış. Dünyayı küçülterek Büyükçekmece’ye sığdırmış. Tüm dünyaya barışın, sevginin ve kardeşliğin gücünü göstermişsiniz. Emeği geçenleri kutluyorum” şeklinde konuştu.



Orjinal Habere Git
— HABER SONU —