ESENYURT GAZETESİ 4.08.2015 17:00:12 2 0

Futbol Sahalarından İş Hayatına

Uzun yıllar yeşil sahalarda aynı takımda forma giyen ve Tepecikspor forması altında birçok kez şampiyonluklar yaşayan Gökhan Çavuş ile Recep Onur Çelik’in yolu bu kez iş hayatında ROSE Berriy’de kesişti.

Futbol Sahalarından İş Hayatına
 Esenyurt ’ta Rose Berry Restoran-Pastane ile yeşil sahalardan sonra damak tadına da hitap eden Gökhan Çavuş ve Recep Onur Çelik ikilisinin ortak açtıkları işyerinin açılış kurdelesini Esenyurt Belediyesi Başkan Vekili Gürbüz Süleymanoğlu kesti. Tepecikspor Başkan Vekili Mehmet Eyüboğlu, Onursal Başkan Temel Eyüboğlu, As Başkan Eray Yıldız, Tepecikspor Teknik Direktörü Enver Şen, teknik heyet ve sporcular katılım sağladı. Davetlileri ve açılışa katılanları ağırlayan Gökhan Çavuş ve Recep Onur Çelik misafirlerle tek tek ilgilenerek ikramlarda bulundular. Davetliler, yeni ortaklara hayırlı olsun temennisinde bulundular.
Süleymanoğlu; Spor Camiası Burada Olacak
Açılış kurdelesini kesen, sporculara ilgi ve alaka gösteren Esenyurt Belediyesi Başkan Vekili Gürbüz Süleymanoğlu, yeni ortaklara hayırlı olsun dileklerini iletti. Gökhan Çavuş ve Recep Onur’un sahalarda göze hoş gelen futbollarından sonra ziyaretçilerin damak tadına hizmet edeceklerini, yeni işyerlerinin açılışında bulunmaktan büyük mutluluk duyduğunu, spor camiasının bundan sonraki adreslerinden birinin de Rose Berry olacağını söyledi. Açılış kurdelesini kesen Süleymanoğlu, “Spor camiası bundan böyle damak tadını bu güzel mekânda bulacaktır. Tepecikspor’da uzun yıllar birlikte forma giydikleri camiaya hizmet ettikten sonra şimdiki hizmetlerini ortak açtıkları Rose Berry Restaurant-Pastanesinde sürdüreceklerinden dolayı kendilerini kutluyorum. Esenyurt İlçemizde açtıkları yeni işyerlerinde bu iki sporcu kardeşime Allah kolaylıklar versin. Bizde fırsat buldukça bu güzel mekân uğrak yerimiz olacaktır. Yeni işyerlerinde Gökhan Çavuş ve Recep Onur Çelik kardeşlerime başarılar diliyor, futbolda olduğu gibi yeni açmış oldukları işyerlerinde başarılı olacaklarına inanıyorum” dedi. 

Takım Arkadaşları Yalnız Bırakmadı
Esenyurt ‘ta Rose Berry Restoran-Pastane işletmeciliği patronluğuna soyunan Gökhan Çavuş ve Recep Onur Çelik ikilisini, işyeri açılışında eski ve yeni takım arkadaşları yalnız bırakmadı. Gökhan Çavuş ve Recep Onur Çelik, büyük bir katılımla gerçekleşen açılışta hazır bulunan Esenyurt Belediyesi Başkan Vekili Gürbüz Süleymanoğlu’na, Tepecikspor yönetimine, teknik kadrosuna, kulüp personeline, eski ve yeni takım arkadaşlarına bu mutlu günlerinde kendilerini yalnız bırakmadıkları ve açılışa katılarak kendilerini onurlandırdıkları için teşekkür ettiklerini dile getirdiler. İki ortak, bu işyerinin spor camiasıyla birlikte Esenyurt halkına en iyi hizmeti vereceğini, bunun için titizlikle, hijyenik bir ortamda tüm ürünlerini sağlıklı bir şekilde müşterilerine sunacaklarını ifade ettiler.

Anahtar Kelimeler:

12 Vali Müfettişlik Görevine Getirildi

Beslenme Saati Uygulamasında Dördüncü Dönem Başladı

EKREM PAMUK'TAN TEPKİ

Turhan Çömez'den Çarpıcı Açıklamalar

MHP’DEN YENİ YEMİN POLEMİKLERİNE YANIT…

Damat'tan Balcıoğlu'nun İddialarına Yanıt

Bakan Güler'den Kazakistan'a Ziyaret

Törene Üst Düzey Katılım

Rektör Prof. Dr. Altun’dan 30 Ağustos Zafer Bayramı mesajı

Güzide Gençlik Merkezi'nde Yeni Dönem Başladı

Girişim Sermayesi Yatırım Fonu Onaylandı

Pakistan Büyükelçiliği Ankara'da Mango Tadımı Etkinliği Düzenledi

Bağcılar’da Bağ Bozumu Zamanı

Saniye Caran’a iade-i ziyaret

Yeniden Refahlı Milletvekili Bekin'den 'ekümenik' Eleştiri!


Balıkçı Kenan’ın Öncülüğünde Deniz Canlıları Müzesi 52. Yılını Kutladı

Türkiye’nin Cilt Sağlığına Acil Doktor İhtiyacı Var

185 MİLYAR LİRA EKONOMİYE GERİ KAZANDIRILDI

İtfaiye Haftası Coşkuyla Kutlandı

Gençlere Eğitim Destek Paketi

Erdoğan'dan Küresel İnovasyon Göstergeleri Raporu'na Destek Mesajı

Emrah, özel uçakla dünya turuna çıkıyor!

9 Akademisyen, Dünyanın En Etkili Bilim İnsanları Listesinde

Turizmin varış noktası: “Müze” 

İklim Değişikliği ve Enerji Yönetimi Hamlesi

Türkiye Bilişim Ödülleri Ankara’da Sahiplerini Buldu

Bu Festivalde Herkes Aradığını Bulacak

Ahilik Haftası’nda Coşkulu Katılım: Başkan Çalık, Esnaflara Ödüllerini Takdim Etti

Küpeli'den Dağ'a Hayırlı Olsun Ziyareti

Halkın Sesine Kulak Verdi! Şantiye Projesinden Geri Adım Attı

TYBB’den Vali Yunus Sezer’e Ziyaret

Gıda sektöründe 250’yi aşkın alıcı Bursalı firmalarla buluştu

Artar; Kalıcı ve Uzun Soluklu Projeler Yapacağız...

Ahilik Kültürüne Davet...

Kel Aliço Pehlivan Güreşleri Ağası Oğuz Erdinç oldu

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.