Tarih: 01.01.0001 00:00 2

Büyükçekmece'de Buluştular

Büyükçekmece Belediyesi’nin, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’ndeki kardeş şehirlerinden Lapka ve Güzelyurt’un belediye başkanları Uluslararası Büyükçekmece Kültür ve Sanat Festivali için Büyükçekmece’ye geldi.

Büyükçekmece'de Buluştular
 Mevkidaşlarını ağırlayan Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, önümüzdeki süreçte kültür ve sanat alanlarında gerçekleşecek ortak projelerle ilişkilerin daha da geliştirileceğini söyledi.

Kültür ve Sanatla Perçinlenecek
16. Uluslararası Büyükçekmece Kültür ve Sanat Festivali’nin açılış programına katılan Lapka Belediye Başkanı Fuat Namsoy ve Güzelyurt Belediye Başkanı Mahmut Özçınar ile biraraya gelen Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, dostluk ve kardeşlik ilişkilerini kalıcı biçimde sürdürebilmenin yolunun kültür ve sanat olduğunu belirterek; “Lapka ve Güzelyurt belediye başkanlarımızı, Büyükçekmece’de ağırlamaktan dolayı büyük mutluluk duyuyorum. Önümüzdeki dönemde kültür ve sanat ağırlıklı ortak projelerle ilişkilerimizi daha geliştirmeyi hedefliyoruz” dedi. Lapka Belediye Başkanı Fuat Namsoy ve Güzelyurt Belediye Başkanı Mahmut Özçınar da Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün’e kendilerine verdiği desteklerden ötürü birer plaket takdim ettiler.

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.