Tarih: 01.01.0001 00:00 5

Barış Kalbinizden Eksik Olmasın

Türk müziğin sevilen sanatçısı Şevval Sam, son zamanlarda Türkiye’nin en fazla ihtiyaç duyduğu şeyin barış olduğunun altını çizerek; “Ne olur, ben kendi adıma yalvarıyorum. Provokasyonlara gelmeyelim, barış kalbimizden eksik olmas

Barış Kalbinizden Eksik Olmasın
Şevval Sam, söylediği Türk Sanat Müziği ve Türk Halk Müziği şarkılarla Kültürpark Kemal Sunal Amfi Tiyatroyu dolduran binlerce hayranına unutulmaz bir gece yaşattı. Zaman zaman sevilen şarkılarını dinleyicileriyle birlikte de söyleyen Sam’ın konseri gecenin ilerleyen saatlerine kadar sürdü.

“Dünya Barışına Hizmet Ediyoruz”
Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, 16. Uluslararası Büyükçekmece Kültür ve Sanat Festivali’nde Şevval Sam’ı ağırlamaktan dolayı büyük mutluluk duyduklarını belirterek,  “İki kez üst üste dünyanın en iyi kültür ve sanat festivali seçilen Uluslararası Büyükçekmece Kültür ve Sanat Festivali’nde bu yıl 64 ülkeden 1650 kültür ve sanat elçisi katıldı. Bu festival aslında bir kültür sanat festivali olmasının ötesinde, dünya barışına hizmet eden bir festivaldir. Bu festival tüm dünya insanlarının barış, kardeşlik ve sevgi içinde yaşamasına hizmet etmek içindir. Bu festivalin ana teması her zaman barış olmuştur” ifadesini kullandı.

Başkan Akgün’ü Tebrik Ediyorum
Şevval Sam, 16 yıldır dünya kültürüne, sanatına ve barışına hizmet eden bir Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün’e teşekkür ederek; “Sayın başkanı tebrik ediyorum. Bu gece bütün cümleleriniz sevgi ve barışa dair olsun. Ne olur, ben kendi adıma yalvarıyorum. Provokasyonlara gelmeyelim, barış kalbimizden eksik olmasın” diye konuştu

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.