Tarih: 01.01.0001 00:00 2

İzmir, alev alev

İzmir'in en önemli tatil merkezlerinden olan Çeşme'ye bağlı Alaçatı'da, tatil villalarının bulunduğu bölgedeki makilik alanda çıkan yangın yürekleri ağızlara getirdi.

İzmir, alev alev
 Edinilen bilgiye göre, Alaçatı'da, tatil villalarının bulunduğu bölgedeki makilik alanda henüz belirlenmeyen bir nedenden dolayı yangın çıktı. Öğle saatlerinde çıkan ve rüzgarın da etkisiyle büyüyen alevler, büyük paniğe neden oldu. Yangınla ilgili villadaki yaşayan tatilcilerden çok sayıda ihbar alan itfaiye ekipleri, hemen olay yerine intikal etti.

 Yangın alanına yakın bölgedeki yol çalışmaları ekiplerin müdahalesini geciktirdi. Bölgeye ulaşan  İzmir Orman Bölge Müdürlüğü'ne bağlı ekipler ve itfaiye görevlileri, çıkan yangına hemen müdahale etti. Kontrol altına alınamayan yangına Menderes'ten de takviye kuvvetler ve arazözler sevk edildi. Seferber olan ekipler, yangının evlere sıçramaması için yoğun bir çaba sarf etti.Çalışmalara bazı vatandaşlar da destek oldu. Yangın, ekiplerin saatler süren müdahalesiyle güçlükle kontrol altına alınabildi.

Bölgede soğutma çalışmaları devam ederken, yangınla ilgili soruşturma başlatıldı.

 


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.