Tarih: 06.08.2015 15:00

Sponsorlar Olmasaydı...

Facebook Twitter Linked-in

 16. Uluslararası Büyükçekmece Kültür ve Sanat Festivali tüm hızıyla devam ederken, festivalin bugünlere taşınmasına katkı sunan sponsorlar unutulmadı.

Ana Sponsorlara Plaket
Kültürpark Kemal Sunal Amfi Tiyatro’da düzenlenen törenle, Uluslararası Büyükçekmece Kültür ve Sanat Festivali’nin ana sponsorları olan AKÇANSA, FIRATPEN, Demir İnşaat, Hattat Holding, TÜYAP ve EMAAR’ın teşekkür plaketleri Belediye Başkanı Dr. Hasa Akgün ve Halk Oyunları Federasyon Başkanı ve Folklor Kurumu Başkanı Gürhan Ozanoğlu tarafından verildi.

“Dünya Barışına Katkı Sağlıyorlar”
Plaket töreni öncesinde konuşan Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, Uluslararası Folklor Festivalleri ve Geleneksel Sanatlar Konseyi (CIOFF) tarafından iki yıl üst üste 'Dünyanın En İyi Kültür ve Sanat Festivali' ödülüne layık görülen Uluslararası Büyükçekmece Kültür ve Sanat Festivali’nin aynı zamanda da, CIOFF'un (A) Kategorisi'ndeki Türkiye'nin tek festivali olma özelliğini elinde bulundurduğunu hatırlatarak; “16 yıldır, dünyanın dört bir yanından gelen gençlerle birlikte dünya kültürüne, sanatına ve en önemlisi dünya barışına bu festival yoluyla katkı sağlıyoruz. Bu festivalin dünyanın en iyi festivali olmasında da en büyük pay festivali bugünlere taşıyan sponsorlarımızındır. Eğer onlar olmasaydı bu festival yapılamaz, 16 yıldır ayakta duramazdı. Sponsorlarımız sadece bir kültür ve sanat festivaline katkı sunmuyor aslında dünya barışına da büyük bir katkı sağlıyorlar. Bunun için hepsine ayrı yarı teşekkür ediyorum” diye konuştu.



Orjinal Habere Git
— HABER SONU —