Tarih: 07.08.2015 14:22

Cildinizi Sonbahara Hazırlayın

Facebook Twitter Linked-in

  

Wyndham Grand İstanbul Levent Otel bünyesinde bulunan Qualitasspa Sağlıklı Yaşam Merkezi’nde aradığınız dinginliği bulacaksınız. Uzman eğitmenler ve yabancı terapistler eşliğinde yaşayacağınız bu benzersiz deneyime aşık olacaksınız.

 Qualitasspa Sağlıklı Yaşam Merkezi, vücudunuzu yenileyen ve ruhunuzu dinlendiren özel cilt bakımlarıyla sonbahara tazelenmiş hissiyle girmenizi sağlayacak. Zinde ve enerjik hissettirecek Spa hizmeti ile vücudunuzda biriken toksinleri atarak sağlığınızı ve güzelliğinizi koruyacaksınız.

 

Uzakdoğu enerjisi çok yakınınızda

Qualitasspa’da bulunan Uzakdoğu masajlarının yapıldığı özel bakım odası ve cilt bakımı odası ile egzotik bir ortamda, canlanma hissini doyasıya yaşayacaksınız. Hint ve Asya tarihinde önemli bir yere sahip özel masajlar ile bedeniniz bütün yorgunluğundan kurtulacak ve yenilenmiş bir enerjiye kavuşacak. Uzak Doğu ve Dünya masajlarının yanı sıra; cilt bakımı, Türk hamamı, sauna, buhar odası ve özel dinlenme alanları ile bütün yorgunluğunuzu geride bırakacaksınız.

 

Qholistik Masaj Dinginliği

Zen felsefesinin esintilerini taşıyan çeşitli masaj teknikleri ve aromatik yağların karışımı kullanılarak yapılan Qholistik masaj size benzersiz bir deneyim yaşatacak. Yorgun kaslarınızı rahatlatacak ve zihninizi yatıştıracak bu masaj ile sonbahara arınmış bir ruh ve enerjik bir vücutla gireceksiniz.

 Couple masaj odası ve VIP masaj odası, kişiye özel kese, köpük ve Qholistik masaj ve cilt bakımları gibi seçenekleri ile de ihtiyacınıza uygun rahatlama seçenekleri sunan Qualitasspa ile sonbahara girerken yenilenmiş ve enerji dolu hissedeceksiniz. 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —