Tarih: 01.01.0001 00:00 3

Babyneo’dan Bebeklere Özel

Sağlıklı bebek ürünlerinin adresi BabyNEO, özel olarak organik kumaştan ürettiği “İlk Arkadaşım” oyuncağı ile bebeklerin kendi kendilerine uykuya dalmalarını kolaylaştırıyor. Anne veya babanın kokusunu alan yüzde 100 organik oyunc

Babyneo’dan Bebeklere Özel
 Bebeklerin uyku problemleri, annelerin en zorlandığı konuların başında geliyor. Bebekler genellikle dokuzuncu aydan itibaren ayrı bir birey olduklarını fark eder ve annelerinden ayrılmak istemezler. Bu süreci kolaylaştırmak için BabyNEO, yüzde 100 organik pamuktan “İlk Arkadaşım” adını verdiği çok özel bir oyuncak üretti. Baş kısmı dolgusunun yüzde 100  pamuktan olması ürünün diğer dikkat çeken özelliklerinden biri.  Zararlı madde içermeyen BabyNEO organik oyuncak, bu dönemde her şeyi ağızlarına atmaya hevesli bebekleri zararlı kimyasallardan uzak tutuyor.

 Anne veya babalar BabyNEO’nun organik oyuncağını birkaç gün tenlerine yakın tutarak bu ürüne kendi kokularını geçiriyor. Anne ya da babanın kokusunu alan BabyNEO organik oyuncak, bebeklerin kendilerini güvende hissederek, rahat bir uyku geçirmelerine yardımcı oluyor. BabyNEO organik oyuncak, baş kısmının yarı sert özelliğiyle bebeklerin tutma ve kavrama becerisini geliştirmesine yardımcı olurken, bebeklerin daha güvenli bireyler olarak yetişmesine de katkıda bulunuyor.

 BabyNEO markalı ürünler tüm Türkiye çapında bebek mağaza zincirlerinde, organik mağazalarında, bebek mağazalarında ve internet üzerinden satışa sunuluyor.

 Ayrıntılı bilgi için:  www.babyneo.com.tr adresini ziyaret edebilirsiniz.


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.