Tarih: 01.01.0001 00:00 2

Melo köşeye sıkıştı

Güney Amerika’da transfer sezonu bitmesi, Inter’le yapılan görüşmelerin de olumlu gitmemesi nedeniyle Melo'nun Galatasaray'da kalmaktan başka çaresi kalmadı.

Melo köşeye sıkıştı
 Galatasaray’ın bir dargın bir barışık yıldızı Felipe Melo için çember daralıyor. Güney Amerika pazarında transfer sezonu bitti. En ciddi talibi Inter ise alternatif olarak gördüğü River Plate’in 22 yaşındaki oyuncusu Kranevitter’e yöneldi. Melo ile görüşmeleri tıkandı kaldı. Sambacı için şu anda tek çare Galatasaray…


Salı günü Brezilyalı orta saha oyuncusunun menajeri İstanbul’a gelecek ve masaya oturulacak. Bu kez son kararı teknik direktör Hamza Hamzaoğlu verecek. Hamza hoca, Melo’nun Inter gitmesi durumunda sadece oradan Medel’i istemişti.

Öte yandan ‘Pitbull’ Bursaspor maçında oynamak istedi fakat Hamzaoğlu tecrübeli ismi hazır olmadığı için Ankara’ya götürmedi. Melo’nun lisansının da çıkarılmadığı bildirildi.


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.