Tarih: 01.01.0001 00:00 81

Trafik çilesi bitiyor…

“Ak Parti Meclis üyeleri İncelemede bulundu”

Trafik çilesi bitiyor…
Trafik çilesi bitiyor…
 
“Ak Parti Meclis üyeleri İncelemede bulundu”
 
İstanbul’a gidiş ve geliş yönlerinde insanların hayatını felç eden trafik çilesine, İstanbul Büyükşehir Belediye başkanı Kadir Topbaş çözüm üretti.
 
“Akgün’ün feryadına kulak verdiler”
Geçtiğimiz günlerde Büyükçekmece belediye başkanı Dr. Hasan Akgün’ün ısrarla gündeme taşıdığı, Edirne - Büyükçekmece istikametindeki Mimarsinan Köprüsü'nün taşıyıcı kolonlarında yarılmalar oluşmuştu. İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Akgün’ün sesine kulak verdi köprü yenileme ve şerit genişletme çalışmalarını başlattı.
 
“Meclis üyeleri İncelemede bulundu”
İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından hızla yapımına başlanan köprü, yol ve şerit genişletme çalışmaları devam ederken, Büyükçekmece Ak Parti Meclis üyeleri çalışma alanında incelemelerde bulundu.


 
“Emeği geçenlere teşekkür”

Konu ile ilgili facebook hesabından açıklama yapan, Büyükçekmece belediyesi Ak Parti meclis üyesi Bedir Gürses, Recep Erol ve beraberindeki heyet ortaklaşa yaptığı açıklamada, biz, Ak parti Büyükçekmece belediye meclis üyeleri ve ilçe teşkilatı olarak bu yol ve köprü yapımı ile ilgili İstanbul büyükşehir belediye başkanımız Kadir Topbaş ve ilgili birimler ile görüşmeler yaptık.“sağlı ve sollu 3'er şeride çıkarılacak yolun bitirilmesi halinde, vatandaşlarımıza eziyet çektiren trafik sıkışıklığına bir nebzede olsa geçici çözüm bulunmuş olacaktır. Kamulaştırma çalışmalarının bitmesi halinde gidiş-geliş 2'şer ana yol ve 2'şer servis yolu olmak üzere 4'er şeritlik yollarla trafik sorunu büyük ölçüde çözüme kavuşturulacaktır. Emeği geçenlere teşekkür ediyoruz dediler.

 Haber: Nezir KARAYÜN


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.