Tarih: 01.01.0001 00:00 3

3 Kadro Dışı

Bordo mavili kulüp, Uğur Demirok, Soner Aydoğdu ve İbrahim Demir'den kendilerine kulüp bulmalarını istedi.

3 Kadro Dışı
 8 AY ÖNCE GALATASARAY'IN ELİNDEN ALMIŞLARDI
Trabzonspor ve Galatasaray'ın da talip olduğu Uğur Demirok  bu yılın ocak ayında Akhisar Belediyespor'dan transfer etmişti. Bonservisi için 1.5 milyon TL ödenen milli futbolcunun kendisine de 3.5 yıl için toplam 9 milyon 290 bin TL ödenmesi taahhüt edilmişti.

SONER AYDOĞDU 2012'DE TRANSFER EDİLMİŞTİ

Bordo mavililer, 5 yıllık sözleşme imzaladıkları Soner'e toplam 5 milyon 350 bin Euro garanti para ödeyecekti. Trabzonspor Kulübü, Soner Aydoğdu'yu 2012 yılının yaz döneminde Gençlerbirliği'nden transfer etmişti. 

İBRAHİM DEMİR ALT YAPIDAN YETİŞTİ

Trabzonspor yollarını ayırma kararı aldığı diğer isim olan İbrahim Demir ise bordo mavili kulübün alt yapısından yetişti. 20 yaşındaki kaleci, sportif direktör Süleyman Hurma ile sorun yaşayan Onur Kıvrak'a sosyal medyadan verdiği destekle dikkat çekmişti.Trabzonspor Kulübü, Soner Aydoğdu'yu 2012 yılının yaz döneminde Gençlerbirliği'nden transfer etmişti. 

İBRAHİM DEMİR ALT YAPIDAN YETİŞTİ

20 yaşındaki kaleci, sportif direktör Süleyman Hurma ile sorun yaşayan Onur Kıvrak'a sosyal medyadan verdiği destekle dikkat çekmişti. Trabzonspor'un yollarını ayırma kararı aldığı diğer isim olan İbrahim Demir ise bordo mavili kulübün alt yapısından yetişti. 

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.