Tarih: 01.01.0001 00:00 12

İlk 100'De

Türkiye’nin önde gelen veri merkezi firması Radore, Türkiye’nin en hızlı büyüyen şirketlerine küresel ölçekte dikkat çekmek için başlatılan TEPAV Türkiye 100 sıralamasında ilk 100’e giren tek veri merkezi oldu.

İlk 100'De
 Bu yıl Çırağan Palace Kempinski’de üçüncüsü düzenlenen ödül töreninde Radore kazandığı başarıyla Türkiye’nin gelecekteki büyük veri merkezi olma hedefine bir adım daha yaklaştı.

 

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) öncülüğünde, TEPAV ve AllWorld Network işbirliğinde hayata geçirilen Türkiye’nin en hızlı büyüyen şirketleri sıralamasında Radore alanındaki başarısını ödülle taçlandırdı. İlk 100’e giren şirketler arasında tek veri merkezi olan Radore, küresel piyasada görünürlüğünü artırma ve uluslararası bağlantılarını kuvvetlendirme imkânı bulacak. Hayata geçirdikleri yatırımlarla daha da büyüdüklerine dikkat çeken Radore’nin Genel Müdürü Zeki Kubilay Akyol; “Bu yıl 3’üncüsü düzenlenen TEPAV Türkiye 100 yarışmasında en hızlı büyüyen 100 şirketten biri olmak bizi çok mutlu etti. Bu da kısa zamanda iyi yol katettiğimizi gösteriyor. Sıralamaya giren ilk ve tek veri merkezi olmamızın ardındaki başarıyı ekibimize borçluyuz. Önümüzdeki yıllarda da güzel işlere imza atarak başarılarımızın devamının geleceğine inanıyoruz.” dedi.



Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.