Tarih: 21.08.2015 17:05

İngilizcelerini Yurt dışında Geliştiriyorlar

Facebook Twitter Linked-in

 İngiltere’nin Leicester kentinde düzenlenen kampta öğrenciler hem yaz tatili yaptılar hem de katıldıkları kültürel geziler ve sportif faaliyetlerle İngilizce pratiklerini daha da geliştirme fırsatı buldular. 


18 gün süren yaz kampı boyunca öğrenciler, hafta içinde yabancı öğretmenlerle gerek sınıfta gerek hayatın içinde interaktif olarak İngilizce eğitimine katıldılar. Boş zamanlarında da  Leicester ve çevresindeki şehirlerde bulunan bilim, sanat ve tabiat güzelliklerini sergileyen mekanları ziyaret ettiler. Ayrıca Londra, Manchester, Birmingham, Cambridge gibi şehirlerin yanı sıra Galler’in başkenti Cardiff’i gezdiler. Stratford kentinde ünlü İngiliz yazar Shakespeare’in evine gidip, Avrupa’nın ve İngiltere’nin en büyük eğlence merkezlerinden Alton Towers’ta birbirinden keyifli deneyimler yaşadılar. Leicester Üniversitesi’nin sosyal ve spor tesislerinden de faydalanarak sportif faaliyetler gerçekleştirdiler. 

 

Kamp sonrasında düşüncelerini paylaşan İhlas Eğitim Kurumları Genel Müdürü Hami Koç, bu yıl düzenledikleri İngiltere Kampı’nın da öğrenciler açısından oldukça verimli geçtiğini  ifade etti. Koç, “Okullarımızda özenle sürdürdüğümüz yabancı dil eğitimini alan öğrencilerimiz, bu kamp sayesinde pratik yapma ve İngilizcelerini geliştirme şansını elde ediyorlar. Gelecek yıllarda kamp süresini 1 aya uzatarak, öğrencilerimize yabancı dillerini geliştirmeleri için daha büyük fırsatlar sunmak istiyoruz” dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —