Tarih: 01.01.0001 00:00 2

Kardeş Belediye “Havza”

Esenyurt Belediyesi tarafından kardeş belediye olan Samsun İli Havza Belediye Başkanı Murat İkiz ve beraberindeki heyet, Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu’ nu makamında ziyaret etti.

Kardeş Belediye “Havza”
 Esenyurt ve Havza belediyesinin kardeş olmasının üzerine Samsun Havza Belediye Başkanı Av. Murat İkiz, Belediye Başkan Yardımcısı Ömer Büyük, Samsun Dernekler Federasyon Başkanı Fikret Bıyık, Esenyurt Belediye Meclis Üyesi Eren Kaya tarafından Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu’na nezaket ziyareti gerçekleşti.

Havza Belediye Başkanı Av. Murat İkiz Esenyurt Belediyesi ile Havza Belediyesi’nin kardeş belediye olmasını sağlayan Başkan Kadıoğlu’na teşekkürlerini iletti. Başkan İkiz, Başkan Kadıoğlu’nu Havza’ya davet ederek kendisini ağırlamaktan son derece memnuniyet duyacağını ifade etti.

Sohbet atmosferinde geçen ziyaret programında Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, Esenyurt ’un çok sayıda kardeş belediyesi olduğunu ve Havza’nın da olmasından dolayı mutlu olduğunu söyledi. Başkan Kadıoğlu ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, yakında Esenyurt ’unda Havza İlçesi gibi bir termal kent olacağının müjdesini verdi. Görüşmede her iki ilçede termal sağlık ve termal turizm hakkında yatırım ve hizmetler konuşuldu.

Ziyaret programı sonunda Havza Belediye Başkanı Av. Murat İkiz tarafından Havza’nın simgesi olan bakır semaver ve havzanın tarihi tablosu Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu’na hediye edildi.


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.