Tarih: 01.01.0001 00:00 3

Hep Birlikte Mücadele Etmeliyiz

“Site Yönetimleri Sivil Toplum Kuruluşları Gibi Olmalı”

Hep Birlikte Mücadele Etmeliyiz
 İlçedeki vatandaşlar, esnaf odaları, hemşehri dernekleri gibi birçok farklı grupla sık sık bir araya gelen Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu son olarak site ve blok yöneticileriyle buluştu. Yakuplu Sosyal Tesisleri’nde düzenlenen kahvaltıda yöneticilerle bir araya gelen İmamoğlu, “Sizler bizim dışarıdaki temsilcimizsiniz. Bizleri uyarmanızı, yeni fikirler üreterek bizlere sunmanızı istiyoruz” dedi.

 

Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, ilçedeki site ve blokların yöneticileriyle bir araya geldi. Yakuplu Sosyal Tesisleri’nde gerçekleşen buluşmada yeni projeler, ilerisi için hedeflenen çalışmalar konuşuldu. Başkan İmamoğlu konuşmasında, site ve blok yönetimlerinin her zaman bir sivil toplum kuruluşu gibi kentini dert edinen bir kavram ile hareket etmesi gerektiğini vurguladı.

 

Beylikdüzü’nde bulunan her mahalle için belirlenen hedeflerden de söz eden İmamoğlu, Kavaklı Sahil’de bulunan Amfi Tiyatro, Okutan ve Özgecan Aslan Kültür Merkezleri, Yaşam Vadisi, Cumhuriyet Bulvarı Yayalaştırma Projesi gibi projelerle ilgili gelinen süreç hakkında bilgiler verdi. Alt yapı, üst yapı ve asfaltlama çalışmaları, eski Beylik Pazarı Alanı’na yapılacak olan yeni belediye binası, kurulan 4 yeni müdürlüğün çalışmalarıyla ilgili bilgiler aktardı. Yapım aşamasında olan ve ileride yapılacak olan çalışmalar için hep birlikte hareket edilebileceğinden söz etti.

 

“Hep Birlikte Mücadele Etmeliyiz”

 

Konuşmasında, ülkemizde barış ve sevgiyi sürekli kılmak adına yerelde toplumsal duyarlılığa da dikkat çeken İmamoğlu, olumsuzluklara karşı hep birlikte mücadele etmenin önemine vurgu yaptı. 


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.