Tarih: 04.09.2015 19:33

Mehmetcik Vakfı, Şehit Ailelerini Unutmadı

Facebook Twitter Linked-in

 

Çelik’i, Şehit Yakınları Ve Gaziler Karşıladı.

Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) Mehmetçik Vakfı İzmir Temsilciliği Vakıf Sorumlusu emekli Albay Halil İbrahim Çelik’i, Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Manisa Şube Başkanı Malül Gazi Dz. Astsb. Kd.Bçvş Ümit Taydaş ile Şehit Yakınları ve Gaziler karşıladı.

 

“Bu Vatana Hizmet Edenlere Daima Yardımcı Olacağız.”

Ziyaretle ilgili olarak, emekli Albay Halil İbrahim Çelik; “Şehit Ailelerimizi Gazilerimizi yalnız bırakmamak adına bugün buradayım. Vakfımızın elinde geçen seneden kalma az miktarda kavurma bulunmaktaydı. 36 adet’ini Derneğimize teslim ettim, bu yeterli sayıda değil fakat kalan miktarında verilmesi gerektiğini bildiğimiz için ziyaretimizi yaptık. Bu vatana hizmet eden değerli insanlara daima yardımcı olacağız.”Dedi.

 

“Mehmetçik Vakfı Yetkililerine Teşekkür Ediyoruz.”

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Manisa Şube Başkanı Malül Gazi Dz. Astsb. Kd.Bçvş Ümit Taydaş ise ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirerek; “Bizlerin yanında olan Mehmetçik Vakfı yetkililerine Derneğimiz, Şahsım, tüm Şehit Ailelerimiz ile Gazilerimiz adına, canı gönülden teşekkür ediyoruz.”Dedi.

 

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —