Tarih: 04.09.2015 20:30

Sağlıklı ve lezzetli ev yemekleri

Facebook Twitter Linked-in

 Canınız yaprak sarma istiyor ancak zamanınız yok. Artık “Tencere” canınızın çektiği tüm zahmetli yemekleri kapınıza kadar getiriyor. Anne eli değmiş gibi lezzetli ve sağlıklı Türk ev yemekleriyle dakikalar içinde sizi buluşturan Tencere, ev hanımlarının, çalışan kadınların,  yalnız yaşayan şehirli bekarların ve evinden uzaktaki öğrencilerin anne yemeği hasretini sona erdiriyor.

 

Sağlıklı ve lezzetli ev yemeklerinin yeni adresi Tencere, yemekten keyif aldığınız ama uğraşamadığınız leziz yemekleri çok uygun fiyatlara en kısa süre içinde size ulaştırıyor. Yapılışı çok zahmetli ve uzun olan yaprak sarma;  enfes lezzeti, ekonomik fiyatı ve hızlı servisi nedeniyle Tencere’nin en çok tercih edilen yemeklerinin başında geliyor.  Özenle seçilen Tokat yapraklarından etli veya zeytinyağlı olarak hazırlanan yaprak sarmalar anne eli değmiş gibi ince ince sarılıyor. Kalem gibi sarmalar yoğurt eşliğinde sadece 12.45 liraya satışa sunuluyor.

 

Hazır ve sağlıksız yemekler yerine sağlıklı ve lezzetli özel ev yemeklerini sofralarınıza getiren Tencere, yoğun iş hayatından yemek yapamayan, sağlıklı beslenmek isteyen herkesin tercihi oluyor. Türk yemeği ağırlıklı menüleri bulunan Tencere, yemeklerin yanında çorba, pilav ve zeytinyağlılar gibi birçok yan lezzetler de sunuyor.

 

İstanbul’un 22 noktasından sipariş verdiğiniz Tencere lezzetleri sipariş verdiğiniz andan itibaren 30 dakika içinde çok uygun fiyata ve sıcak şekilde masanıza geliyor. Bu geleneksel ve özel lezzetler için  www.tencere.com web sitesinden, 0850 333 35 94 numarasından ve IOS –Android uygulamalarından kolayca sipariş verebilirsiniz.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —