Tarih: 01.01.0001 00:00 3

Hassasiyet Gösterilmeli

Yaşanan terör olaylarına lanet ediyoruz. Şehitlerimize ALLAH’TAN Rahmet diliyoruz.

Hassasiyet Gösterilmeli

 

HER DAİM ŞEHİT YAKINLARINA GAZİLERİMİZE SAHİP ÇIKMAMIZ GEREKİYOR.

 

Genç Tüm Sanayici ve İşadamları Derneği (TUMSİAD) Manisa Temsilciliği Yönetim Kurulu Başkanı Yalçın Doğru beraberinde ki Yönetim Kurulu Üyeleri Serdar Şener, Bayram Coşkun ve Günay Pehlivan ile birlikte Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Manisa Şubesine ziyarette bulundu.

“YAŞANAN TERÖR OLAYLARINA LANET EDİYORUZ.”

Genç Tüm Sanayici ve İşadamları Derneği (TUMSİAD) Manisa Temsilciliği Yönetim Kurulu Başkanı Yalçın Doğru; “Her daim Şehit yakınlarına Gazilerimize sahip çıkmamız gerekiyor. Bu mesele siyaset üstü olarak değerlendirilmeli ve gereken hassasiyet en üst seviyede gösterilmelidir. Bundan sonra sık sık görüş alışverişi yapmak isteriz. Yaşanan terör olaylarına lanet ediyoruz. Şehitlerimize ALLAH’TAN Rahmet diliyoruz.”Dedi.

 

“TOPRAKLARIMIZI BIRAKACAK HALİMİZ YOK.”

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Manisa Şube Başkanı Malül Gazi Dz. Astsb. Kd.Bçvş Ümit Taydaş; “Yaşanan olaylar bizleri üzüyor, fakat toplumda analar ağlamasın algısı yaratılarak teröre karşı mücadele gücü kolluk güçlerimizin kırılmak isteniyor. Biz de Şehit olmasını istemeyiz ama topraklarımızı da bırakacak halimiz yok. Tabi ki mecliste HDP hariç tüm partilerin ülkemizin geleceği için beraber olması terörü yok etmek adına bir araya gelip milli mesele olarak bu konuyu ele alması anlayışında hareket etmesi beklentimizdir.”Dedi.

 

“NEDEN ŞEHİT VERİYORUZ, EKSİĞİMİZ NE?”

Başkan Taydaş; “Birileri meseleyi Türk-Kürt ayrımı olarak yansıtıp kan akmasını isteyip bundan çıkar elde etmeyi umuyor. Bu da kandan medet beklemek yanında ülkemize en büyük ihanet olarak değerlendirilmeli. Elinde silah olana katil olana gel anlaşalım denmez. Bu davranış içinde olan, Asker Polis Şehit edenler en ağır şekilde cezalandırılmalıdır. Herkes şunu çok iyi bilmeli ki bu konuda artık radikal adımlar atılmalı, terör örgütü mensupları yok edilirken neden Şehit veriyoruz, eksiğimiz ne? Yapılan hatalarla ilgili tedbir almalı, kolluk güçlerimizi malzeme açısından donatmalıyız. Eğitimli personele ihtiyacımız var. Terörle mücadelede eksiğimiz neyse bunların sağlanması gerekliliğine vurgu yapıyoruz. Terörle mücadeleyi kolluk güçleri yaparken terörizmle mücadeleyi hükümetler yapar. Bu konunun geriye bırakılacak yanı yönü mevcut değildir. Kararlı davranılmazsa Şehitler gelmeye devam eder, vebali ise bu hatayı yapanlarındır.”Diye konuştu.

 

“MANİSA “TUMSİAD”A SONSUZ TEŞEKKÜR EDİYORUZ.”

Genç Tüm Sanayici ve İşadamları Derneği (TUMSİAD) Manisa Temsilciliği Yönetim Kurulu Başkanı Yalçın Doğru ve Yönetim Kurulu Üyeleri ziyaret sonunda; Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Manisa Şube Başkanı Malül Gazi Dz. Astsb. Kd.Bçvş Ümit Taydaş’a, TÜRK BAYRAĞI hediye ederlerken, Taydaş’da; “Anlamlı hediye ve ziyaretlerinden dolayı Derneğimiz, Şahsım, tüm Şehit Ailelerimiz ile Gazilerimiz adına, Genç Tüm Sanayici ve İşadamları Derneği (TUMSİAD) Manisa Temsilciliği Yönetim Kurulu Başkanı Yalçın Doğru ve Yönetim Kurulu Üyelerine sonsuz teşekkür ediyoruz.”Dedi.

 


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.