Tarih: 08.09.2015 16:16

Ayrılsak da Beraberiz

Facebook Twitter Linked-in

 Hatice Aslan, Mayıs Kraliçesi'nde

 

'Ayrılsak da Beraberiz' Olarak Oğlu yer alan usta oyuncu Hatice Aslan, Mayıs Kraliçesi'nin kadrosuna Dahil oldu dizisinde. Aslan, dizide Yağmur Tanrısevsin'in hayat Verdiği kaynak işçisi Nehir'in annesini canlandıracak. 

Başarılı oyuncu Hatice Aslan, yeni sezonun en iddialı dizilerinden Mayıs Kraliçesi'nin kadrosuna Dahil oldu.

Anne-Kızı Canlandıracaklar

Aslan, dizide Yağmur Tanrısevsin'in hayat Verdiği kaynak işçisi Nehir'in öz annesi Asu'yu canlandıracak. Öz kızını öldü bilen Asu ile öz annesini Başka Bir kadın sanan genç, güzel, kaynak işçisi Nehir'in hüzün dolu hikayesi izleyenlere duygu fırtınası yaşatacak.

 

Asu'yu Çok Sevdim

Bir hayli heyecanlı oldugunu belirten usta oyuncu Için Yeni dizisi

'Mayıs Kraliçesi' tam da evin tahtına kurulup nefessiz seyredilecek harika bir dizi. Her bölümü dolu dolu Bir senaryo, rollerinin hakkını veren oyuncu arkadaşlarım, öngörüsüne cok güvendiğim sağlam Bir Yapımcı, bir reji uyandıran hayranlık ekibi set ettik ... Titreşimleri icine, ruhuna Işleyen müzikler. Daha ne istenir ... heyecanla şansımız bol olsun merakla seyretmek Için günleri saymaya başladım safra ... Yolumuz açık, ... Asu'yu ben çok sevdim ettik. Siz de çok sever; ona Evinizi, ekranini açarsınız inşallah ... 'dedi.

 

Yapımcılığını Birol Güven'in yönetmenliğini imkb Korhan Bozkurt'un üstlendiği Mayıs Kraliçesi'nin önümüzdeki günlerde çekimlerine BAŞLANACAK. Merakla beklenen dizi Ekim ayinda Show Tv ekranlarında izleyici ile buluşacak




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —