Tarih: 01.01.0001 00:00 8

Hiç Kimse Bu Ülkeyi Bölemez, Parçalayamaz

Sağlık-Sen Manisa Şube Başkanı Mustafa Irgat, Yönetim Kurulu Üyeleri Kasım Uyan, Huriye Ceylan Şehzadeler İlçe Başkanı Ali Çekmez ve Sağlık-Sen Manisa Temsilcileri ve Yönetimi Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği

Hiç Kimse Bu Ülkeyi Bölemez, Parçalayamaz
 Hiç Kimse Bu Ülkeyi Bölemez, Parçalayamaz

Sağlık-Sen Manisa Şube Başkanı Mustafa Irgat, Yönetim Kurulu Üyeleri Kasım Uyan, Huriye Ceylan Şehzadeler İlçe Başkanı Ali Çekmez ve Sağlık-Sen Manisa Temsilcileri ve Yönetimi Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Manisa Şube Başkanı Malül Gazi Dz. Astsb. Kd. Bçvş Ümit Taydaş’ı ziyaret etti.

 

TERÖRÜ KINIYOR, LANETLİYORUZ.

Ziyaret esnasında Sağlık Sen Başkanı Mustafa Irgat; “Son günlerde verilen şehitlerimizden büyük üzüntü yaşadığımızı belirtmek isterim. Öncelikle başımız sağ olsun, Allah vatana millete birlik beraberlik versin, bir daha İnşallah böyle acıları yaşamayız diyerek birlik ve beraberlik içerisinde ülkemiz bu acı günleri de geçirecektir. Biz PKK terör örgütünü kınıyoruz. Terörü lanetliyoruz. Her zaman Şehit Yakınları ve Gazilerine gereken desteği vermeye hazırız. Türkiye güçlü bir ülkedir, zorlukların üstesinden gelir.” dedi.

 

HİÇ KİMSE BU ÜLKEYİ BÖLEMEZ, PARÇALAYAMAZ

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Manisa Şube Başkanı Malül Gazi Dz. Astsb. Kd.Bçvş Ümit Taydaş ise; “Şehitlerimize içimiz yanıyor. Lakin devletimiz güçlü ve büyüktür. Bu zor günlerde ülkemizin zaferiyle sonuçlanacaktır. Son terörist ortadan kalkıncaya kadar bu hainlerin en radikal şekilde cezalandırılması beklentimizdir. Askerimize polisimize tam yetki verilmemesinin yanı sıra sonuna kadar desteklenmelerinin önemine işaret ediyoruz. Hiç kimse bu ülkeyi bölemez, parçalayamaz bu böyle bilinsin. Haince amaçlara hizmet edenler sıkça Türk-Kürt ayrımı yapmaya çalışıyor. Böyle bir şey yok Türk- Kürt bu ülkenin eşit vatandaşlarıdır ve etnisiteye göre hiç bir ayrım söz konusu değildir. Kimsenin etnik yapısı, dini ve mezhebi baz alınarak ayrıma tabi tutulamaz. Buna izin vermeyiz. Şehitlerimize Allah’tan rahmet dileyerek konuşmama son veriyorum.” Diye konuştu.


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.