Tarih: 01.01.0001 00:00 3

Performansa göre değerlendirileceksiniz

Belediye Zabıtasının 189. yıldönümü nedeniyle İBB Florya Sosyal Tesisleri’nde düzenlenen yemekte, zabıta personelleri bir araya geldi.

Performansa göre değerlendirileceksiniz
 İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Zabıta Daire Başkanlığı, Belediye Zabıtasının 189. Kuruluş yıl dönümü nedeniyle zabıta personellerine yönelik bir gece düzenledi.

İBB Florya Sosyal Tesisleri’nde gerçekleşen programa; İBB Genel Sekreter Yardımcısı Mevlüt Bulut, İBB Zabıta Daire Başkanı Tayfun Karali, İBB Zabıta Daire Başkanlığı'nda görevli zabıta birim müdürleri, amirleri ve İlçe belediyelerinde çalışan zabıta müdür ve çok sayıda zabıta memuru katıldı.

Gece Şehitlerimize Saygı Duruşu ve İstiklal Marşımızın ardından okunan Kuran-ı Kerim tilaveti ile başladı.

Yemek öncesinde programda bir konuşma yapan İBB Genel Sekreter Yardımcısı Mevlüt Bulut, Ülke olarak üzüntülü günler geçirdiklerini ifade ederek; ‘’Öncelikle Zabıtamızın 189. Yılı kutlu olsun. Sözü fazla uzatmayacağım. Kısacası bu memlekette ne Bayrak iner ne de Ezan diner. Türkiye’mizin tüm güzelliklerini hep beraber yaşamak dileğiyle’’ diye konuştu.

İBB Zabıta Daire Başkanı Tayfun Karali de 189. yılın tüm zabıta ailesine hayırlı olmasını dileyerek,“Geçtiğimiz hafta Ankara’da bir zabıta çalıştayı yapıldı. Birçok sıkıntımız derdimiz var. Bunları Başbakanlık ve İçişleri Bakanlığı Yetkilileri ile görüştük.  En önemli konularımızın başında görevde yükselme mevzuatımız. Performans kriterlerine göre görevde yükselmeyle ilgili görüşlerimizi ilettik. Ayrıca ilçe belediyelerimizle olan ilişkilerimizi hukuksal norma oturtacak bir zabıta koordinasyon kurulu oluşturulması konusunda çalışmalarımız oldu. Özlük haklarımız ve diğer çalışma taslağımızı da oluşturduk, yakın zamanda mevzuatımız içişleri Bakanlığı tarafından yayınlanacak’’ dedi.

Bu arada yapılan konuşmaların ardından,  İBB’den emekli olan zabıta personellerine plaket takdim edildi. Gece Sanatçı Orhan Çakmak’ın söylediği ilahiler ile devam etti.


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.