YAŞAM 16.09.2015 10:04:15 1 0

Turizmde Yeni Trend Termal

Turizmde yeni Trendin Termal oldugunu dile getiren Turizmi'nin yükselen yıldızı KARADERİLİ Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Üyesi 'Elvan KARADERİLİ', Termal otelcilik Günümüzde, sağlık, Spa A.Ş. Sağlık turizmiyle iç içe g

Turizmde Yeni Trend Termal
 Son yillarda Termal suların gücüyle gelen sağlık turizminde Büyük Bir Artış Var gelişme ettik. Git gide Artan bu durum Türkiye'de Bir oluşturdu eğilim. Sağlık turizmi Yatırımları sadece sadece kaplıca ziyaretinde içmece Hizmetleri ile Değil Geniş kür Seçenekleri, lüks daire Tesisler ile misafirlerine Hizmet verecek duruma geldi. Bu, 7'den 70'e ona yaştan misafire Hizmet Ettiği Için termal turizm algısının Büyük Bir ivme ile gelişmesine sebep olup yaz kış 12 ay faydalanıldığı icinde ciddi Bir eğilim Haline geldi yelpaze Genis” dedi.



Türkiye, kaynak zenginliği bakımından Dünyadaki ilk 7 Ülke Arasında, Avrupa'daysa 1.sırada Bulunuyor. Kısacası, Türkiye, adeta bir cennet Açısından termal sular. Sağlık turizmine Yaptığı yatırımlarla adından söz ettiren KARADERİLİ Şirketler Grubu, Yalova Termal Palace, Balıkesir Laguna Termal A.Ş. Emet Termal Resort tesislerinin Peyzaj mimarisinde bu on iki Bölgeye Gereken Önemi veren şirketlerin başında geliyor.

Özellikle Şirketin Vizyon projesi Marmara'nın En büyük 5 yıldızlı lüks daire termal turizm kompleksi. Otelde, fizik-Tedavi rehabilitasyon merkezi, açık-Kapalı Yüzme havuzları ziyaretinde spor Merkezlerinin yanı Sıra ailelere Özel havuzlar sosyal alanlar da mevcut ettik ettik. Için Ziyaretçiler onu ayrıntının düşünüldüğü projede, dikkat çeken Diğer Bir ayrıntı imkb, proje Selçuklu Osmanlı mimarisinden esinlenerek yapılandırıldı ettik.

Diğer Bir Yandan, Termal sular birçok hastalığa Yardımcı etkende Bulunuyor. Şifalı suların yararlarını saymakla bitmiyor. Selülit, cilt deki kırışıklıklar, kilo problemi, Cilt hastalıkları, mide bağırsak sistemi hastalıkları, ettik, kadın doğum hastalıkları, osteoporoz, romatizma, gut, sinir hastalıkları, adale ağrıları ettik solunum sistemi hastalıkları, çocuklarda duruş, hareket ettik denge bozukluğu termal suların Yardımcı etkende bulundugu hastalıklardan sadece sadece Bazıları. Ancak, kaplıca sularında Dikkat edilmesi gerek en önemli Diğer hususlardan Bir tanesi de, ateşli hastaların, hamilelerin, verem hastalarının, kalp hastalarının, bulaşıcı hastalığı olanlarin kaplıca tedavisi görmeleri sakıncalıdır.

Dünya'dan da, gelenler onu Geçen yıl Artış gösteriyor Için Türkiye'ye Terlmal Sağlık Turizmi. Türkiye'de Bulunan suların Daha Fazla minerale Sahip Olması, cazip fiyatlı accord mutabakat Seçenekleri turistleri termal sulara çeken özelliklerden Bazıları. Avrupa A.Ş. Ortadoğu ülkelerinde sağlık turizminin fiyatlarının çok yüksek Olması, yabancı turistlerin ilgisini Türkiye'ye doğru yönlendiriyor. Irak'lı turistler dünyanın, dört Bir yanından Özellikle, Almanya, Fransa, İngiltere, Avusturya, İran, Türkiye'ye termal sular Için geliyor.

Termal Sağlık Turizmi'nin yükselen yıldızı KARADERİLİ Şirketler Grubu ... İlk tesisini Kuşadası'nda Tatil Leisure Club adıyla açan Şirket Bodrum'un incisi Akyarlar'ın mavi bayraklı denizine nazır MioBiancoResort'le ikinci yatırımını Yaptı. Ilk termal yatırımını, işletmesini devir Aldığı Kütahya Emet'teki Emet ThermalResort & Spa'yla yapan KARADERİLİ Grup, Diğer Yatırımları da termal Tesisler üzerine. KARADERİLİ Grup'un 'Vizyon Projesi' Olarak adlandırdırdığı En Büyük Yatırımı Termal Otel, Devremülk Spa Merkezi konseptinde ettik; Yalova ili Termal İlçesi Akköy 'de 3 etap şeklinde Insa edilmekte ... Yalova Termal Palace projemizin ilk etabı tamamladı Cardio hız, Balıkesir Laguna A.Ş. Termal İnşaatı Için de söz konusudur.


Anahtar Kelimeler:

12 Vali Müfettişlik Görevine Getirildi

Beslenme Saati Uygulamasında Dördüncü Dönem Başladı

EKREM PAMUK'TAN TEPKİ

Turhan Çömez'den Çarpıcı Açıklamalar

MHP’DEN YENİ YEMİN POLEMİKLERİNE YANIT…

Damat'tan Balcıoğlu'nun İddialarına Yanıt

Bakan Güler'den Kazakistan'a Ziyaret

Törene Üst Düzey Katılım

Rektör Prof. Dr. Altun’dan 30 Ağustos Zafer Bayramı mesajı

Güzide Gençlik Merkezi'nde Yeni Dönem Başladı

Girişim Sermayesi Yatırım Fonu Onaylandı

Pakistan Büyükelçiliği Ankara'da Mango Tadımı Etkinliği Düzenledi

Bağcılar’da Bağ Bozumu Zamanı

Saniye Caran’a iade-i ziyaret

Yeniden Refahlı Milletvekili Bekin'den 'ekümenik' Eleştiri!


Türkiye’nin Cilt Sağlığına Acil Doktor İhtiyacı Var

185 MİLYAR LİRA EKONOMİYE GERİ KAZANDIRILDI

İtfaiye Haftası Coşkuyla Kutlandı

Gençlere Eğitim Destek Paketi

Erdoğan'dan Küresel İnovasyon Göstergeleri Raporu'na Destek Mesajı

Emrah, özel uçakla dünya turuna çıkıyor!

9 Akademisyen, Dünyanın En Etkili Bilim İnsanları Listesinde

Turizmin varış noktası: “Müze” 

İklim Değişikliği ve Enerji Yönetimi Hamlesi

Türkiye Bilişim Ödülleri Ankara’da Sahiplerini Buldu

Bu Festivalde Herkes Aradığını Bulacak

Ahilik Haftası’nda Coşkulu Katılım: Başkan Çalık, Esnaflara Ödüllerini Takdim Etti

Küpeli'den Dağ'a Hayırlı Olsun Ziyareti

Halkın Sesine Kulak Verdi! Şantiye Projesinden Geri Adım Attı

TYBB’den Vali Yunus Sezer’e Ziyaret

Gıda sektöründe 250’yi aşkın alıcı Bursalı firmalarla buluştu

Artar; Kalıcı ve Uzun Soluklu Projeler Yapacağız...

Ahilik Kültürüne Davet...

Kel Aliço Pehlivan Güreşleri Ağası Oğuz Erdinç oldu

Erdoğan: Kredi notu artırılan tek ülke olduk

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.