Tarih: 17.09.2015 20:03

Arıston Kombiler İçinizi Isıtıyor

Facebook Twitter Linked-in

 Havaların yavaş yavaş serinlemeye başladığı Eylül ayı ile birlikte Ariston’dan “müşterilerinin içini ısıtacak” bir uygulama…

  

Yeni bir ısıtma sezonuna girdiğimiz şu günlerde, “TAM YOĞUŞMA TAM KONFOR” sloganı ile hareket eden Ariston, tam yoğuşmalı ürün gamında tüketiciyi sevindirecek bir uygulama başlattı.

 

Pazarda yoğun ilgi ve talep gören yoğuşmalı kombiler için uygulanmakta olan 3 yıllık standart garanti süresini 2 yıl daha uzatan Ariston, toplam garanti süresini 5 yıla çıkardı. 01 Eylül-31 Ekim 2015 tarihleri arasında tüketiciye satışı yapılacak tüm Ariston markalı yoğuşmalı kombiler 5 yıl garantiye sahip olacak.

 

Üstelik, 11 Eylül – 30 Ekim 2015 tarihleri arasında geçerli olacak yeni  Ariston & Akbank kampanyası doğrultusunda; tüketicilerin Axess Card ile yapacağı Ariston Kombi alımlarında, peşin fiyatına 9 taksit fırsatı sunulacak.

 

 

Ariston Thermo Group Hakkında

Ariston Thermo ısıtma ve su ısıtma alanında dünya çapında lider; her gün dünyada, 250 milyon kişinin ürünlerini kullandığı güçlü yerel kökleri olan küresel bir şirkettir. Yıllık 1.34 milyar Euro ciro elde eden ve 7.4 milyon ürünün satışını yapan grup, 150 ülkede 6.600 çalışanı, 53 şirketi, 5 dış temsilciliği ve 12 ülkedeki 22 üretim sahası ile faaliyet göstermektedir.

 

Ariston Thermo’nun dünya çapında 10 ülkede 17 Ar-Ge ve Yeterlilik Merkezi bulunmaktadır. Ar-Ge dâhil 61 milyon Euro'luk yatırımlarıyla Ariston Thermo, Elco, Chaffoteaux, Atag, ve Racold markaları altında her çeşit ürün ve sisteme sahip olmakla beraber birçok hizmet sunmaktadır. Ariston Thermo’nun enerji verimine olan bağlılığı,  güneş enerjisi sistemleri ve ısı pompalarının yanında, kazanlar ve su ısıtıcıları gibi ürünlerin veriminin arttırılması yoluyla gözlemlenmektedir. 2020 yılına kadar grup, faaliyetlerinin yüzde 80’ini, yüksek verimli ya da yenilenebilir enerji çözümleri ile yürütmek amacındadır. 2014 yılında, bu hedefin yüzde 42’sine ulaşılmıştır.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —