Tarih: 01.01.0001 00:00 9

Hac ve Umre, akıllı telefonlarda

25 yıldır delüks - lüks hac ve umre turları düzenleyen Vizyon Turizm, hac ve umre ziyareti planlayanlara, “akıllı rehber” uygulamasıyla kolaylık sağlıyor. Akıllı telefonlara indirilen uygulama sayesinde hem hac ve umre programları hakk?

Hac ve Umre, akıllı telefonlarda
 Her geçen gün değişen ve gelişen teknolojisiyle akıllı cep telefonları artık hayatımızın vazgeçilmezi oluyor. Vizyon Turizm de akıllı telefonlara özel tasarladığı “Vizyon Umre Rehberi“ uygulamasıyla hac ve umre ziyaretçilerini teknolojiyle buluşturuyor. Vizyon Tur hac ve umre programlarının yer aldığı uygulamada; kutsal topraklarda dikkat edilecek noktalar, tavaf ve say duaları gibi pek çok faydalı bilgiye bu uygulamadan ulaşılabiliyor.

 

Vizyon Turizm’in sunduğu bu ayrıcalık ve kolaylık kullanıcılar tarafından da oldukça beğeniliyor. Vizyon Turizm’in ayrıcalıklarından faydalanmak, hac ve umre ziyaretleri hakkında detaylı bilgi almak için akıllı telefonlarınızdan Vizyon Umre Rehberi uygulamasını ücretsiz indirebilirsiniz.


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.