Tarih: 01.01.0001 00:00

Trafolar Çiçek Açıyor

Şişli Belediyesi’nin kent estetiği çalışmaları kapsamında,daha estetik bir kent görüntüsü oluşturmak amacı ile ilçedeki elektrik trafoları, telefon ve doğalgaz kutuları boyanıyor. Uygulanan sanatsal çalışmalar ile kent güzelleşiy

Trafolar Çiçek Açıyor
 Kentin estetik hali

Şişli Belediyesi, ilçe merkezinde bulunan alanları estetik bir görünüme kavuşturmak ve görüntü kirliliğini ortadan kaldırmak amacı ile ressamlar öncülüğünde trafolarınüzerine resimler yapıyor, kente estetik bir görünüm kazandırıyor. Kirli ve üzerlerine yazıyazılmıştrafo binaları ve telefon kulübeleri, ressamlar tarafından manzara resimleriyle süslenerek boyanıyor.İlçe sakinlerinin büyük beğenisini kazanan kent estetiği çalışmaları ile ressamlar, açık havada adeta sanat eserleri meydana getiriyorlar. Şu ana kadar yaklaşık 40’a yakın telefon, doğalgaz kutusu ve trafonun boyandığını belirten Şişli Belediyesi’ne bağlı Çevre-Koruma ve Kontrol Müdürlüğü, yağmurdan ve güneşten etkilenmeyen özel boyalar kullanarakçalışma yaptıklarını ve bu uygulamanın önümüzdeki günlerde de devam edeceğini açıkladı.


Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.