Tarih: 13.10.2015 18:50

Birlikte Tek yumruk Olacağız

Facebook Twitter Linked-in

 CHP Kırklareli Miletvekilleri Turabi Kayan, Vecdi Gündoğdu ve milletvekili adayı Tuna Soykan CHP Kırklareli İl Başkanı Recep Zengin ve beraberindekilerle birlikte Lüleburgaz, Evrensekiz, Ahmetbey, Pınarhisar ve Kaynarca Belediyelerini ziyaret etti.

İlk olarak Lüleburgaz Belediyesini ziyaret eden Milletvekilleri belediye Başkanı Emin Halebak tarafından kapıda karşılandı taraflar burada birlikte biraz sohbet ettikten sonra Evrensekiz Belediyesi Başkan Vekili Nasuh Özbay’ı ziyaret etti.

 
Buradan Ahmetbey, Pınarhisar Belediyelerini ziyaret eden CHP’li vekiller duraklarının sonuncusu olan Kaynarca’yı ziyaret ettiler. Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan CHP Kırklareli Milletvekili Vecdi Gündoğdu, “Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu tarafından açıklanan seçim planımız biz vekiller aracılığı ile vatandaşlarımıza ve başkanlarımıza iletiliyor. Kasım ayında yapılacak olan seçimlerde partimiz çiftçiden emekliye, öğrenciden polise, gazilerimize, şehit ailelerimize her kesime hitap eden ve onların yaşam kalitesini arttıracak projeler hazırlamıştır. Biz bu seçimde her zamankinden daha iyi hazırlandık ve vatandaşlarımıza projelerimizi anlatmaya başladık.” Şeklinde konuştu.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —