Tarih: 16.10.2015 16:10

İnsanoğlu öğrendikçe, Dünya güzelleşecektir...

Facebook Twitter Linked-in

 İnsanoğlu öğrendikçe, Dünya güzelleşecektir

 

Kurum ve kuruluşlarda, özel ve tüzel yapılanmalarda uzun yıllar her kademede çalışan ve yaptığı özel araştırma ve incelemeleriyle elde ettiği bilgi ve deneyimlerini paylaşarak, etkili iletişim ve birçok alanda eğitimler ve asistanlık hizmeti veren Eğitimci Oğuz Gülay, Yerel Basın Birliği Genel Merkezini ziyaret etti.

YBBD Genel başkanı Nezir Karayün ile eğitim konulu bir sohbet gerçekleştiren Gülay, hayatın her alanında eğitime açık olan insanoğlu’nun öğrendikçe Dünya’yı güzelleştireceğini belirtti.

Yerel Basın Birliği eğitim projelerinde Eğitimci Oğuz Gülay ile birlikte çalışmayı düşündüklerini belirten Karayün, “Birliğimizde kişisel eğitimlerin ön planda tutuyoruz. Amacımız yerel basının toplum içerisinde kabul edilebilirliğini ve saygınlığını korumasıdır. Mesleğimizin geleceğine ve kişisel başarılara imza atmış basın mensuplarına ihtiyacımız var. Bunun için yapılması gereken her ne varsa öncüsü olacağız. Bu projelerimizde meslektaşlarım adına sizden desteğinizi bekliyoruz” dedi.

Oğuz GÜLAY Hoca tarafından verilen eğitim başlıkları

Eğitim Kurumlarına verilen eğitim başlıkları;

 Anne – Baba – Çocuk İlişkisi, Aile İçi İletişim, Aile – Okul ve Çocuk Üçgeni, Okul İçinde ve Okul Dışında Şiddet, Doğru Aile Modeli, Aile ve Ergende Uyum Sorunları, Aile İçi Şiddet, Bağımlılık Yapan Maddelerle İlgili Bilinçlendirme, Sınav Kaygısı, Moral ve Motivasyon, Güvensizlikle Başa Çıkma, Öğrenciler Arasında Düzeyli İlişkilerin Sağlanması

 Kamu Ve Özel Sektör Kurumlarına Verilen Eğitim Başlıkları;

 “Diksiyon” Doğru ve Güzel Konuşma Teknikleri, İnsan İlişkileri ve Davranış Biçimleri, Kurum Çalışanlarında İlk İzlenimi ve Etkili İletişimin Önemi, Yönetici Asistanı, zaman Yönetimi ve Stresle Baş Edebilme, Telefonda İletişim ve Doğru Görüşme Teknikleri, Kurumlarda Etkin Ekip ve Takım Çalışması Teknikleri, Beden Dili Kullanımı – Hitabet ve İkna Etme Yöntemleri, İletişim Teknikleri ve Davranış Biçimlerinin Kurum Verimliliğine Yansıtılması, Kamusal Yaşamda “Protokol Kuralları ve Sosyal Davranışlar”, Motivasyon ve Pozitif Performansın Kurum Verimliliğine Katkıları, Satış Pazarlamada “Etkili İletişim ve Davranış Biçimleri”, İşgördüren ve İşgören İlişkileri, Bireysel Kalitenin Çalışma Hayatına Etkileri, Kurum Çalışanlarında “Etkin Zaman Yönetimi ve Stresle Baş Edebilme”, Güvenlik Görevlileri için İletişim Teknikleri ve Davranış Biçimlerinin Önemi, Kurum Çalışanlarında Profesyonel Düşünme ve Çalışma Teknikleri eğitimleri verilmektedir.

Haber: Filiz KELEŞ




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —