Tarih: 21.10.2015 10:58

SEKOMER'ler Göreve Hazır

Facebook Twitter Linked-in

 Tuğlalı parkta gerçekleşen SEKOMER Engelli araçlarının tanıtım programına Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat, Süleymanpaşa Belediye Meclis Üyeleri, Engelsiz Yaşam Derneği üyeleri, Türkiye Sakatlar Derneği Tekirdağ Şubesi ve vatandaşlar katıldı. SEKOMER Engelli araçlarını Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat Süleymanpaşalı vatandaşlara araçları tanıttı. Tanıtım programına katılan Engelsiz Yaşam Derneği üyeleri ve Türkiye Sakatlar Derneği Tekirdağ Şubesi üyeleri engelli araçlarını denediler.

SEKOMER’e bağlı olarak hizmet verecek olan engelli araçları engelsiz bir Süleymanpaşa için engelleri ortadan kaldırarak, engelli vatandaşların okula ve hastaneye gidişlerini kolaylaştıracak.

EŞKİNAT: ‘’İMKANLAR ARTTIKÇA ARAÇ FİLOSUNA YENİLERİ EKLENECEK‘’

Engelli araçlarının tanıtım programında konuşan Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat ‘’ Çağdaş ülkeler engelli yurttaşlarının ihtiyaçlarını karşılamak için öncelik veriyorlar. Biliyorsunuz Süleymanpaşa Belediyesi olarak başından beri SEKOMER aracılığı ile engelli vatandaşlarımızın hizmetine katkı vermeye çalışıyoruz. Bugünde iki aracımız en çağdaş şekilde amortisörlü asansör sistemi ile devreye girdi. Yeterli mi? Yeterli değil ama bütçe imkanlarımız arttıkça buna yenilerini ilave edeceğiz.’’ dedi.

Araçların şuan için gündüz hizmet edeceğinin altını çizen Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat imkanlar dahilinde araç sayısı artınca 24 saat hizmet edeceği şekilde organize edileceğini belirtti.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —