Tarih: 24.10.2015 16:48

Olmaz denileni yaptık

Facebook Twitter Linked-in

 Pamuk basın toplantısında şunları kaydetti.

 

”Enver Yılmaz’a özellikle teşekkür etmek istiyorum”

Sayın Büyükşehir Belediye Başkanımız Enver Yılmaz dahil herkesin sahiplenme duygusu içinde birlikte hareket ederek tahtanın açılmasını Allah nasip etti. Hem futbolun hem de basketbolun transfer tahtaları açıldı. Bu tahtaların açılmasında en büyük destek ve katkı Büyükşehir Belediye Başkanımız Enver Yılmaz’a aittir. Kendilerine tüm hemşelerimiz ve yönetim kurulumuz adına teşekkür ediyoruz.

 

”12 futbolcu transfer ettik”

Futbolda dün 39 futbolcunun lisansını çıkardık bunların 12 tanesi yeni transfer diğerleri de kendi oyuncularımız. Basketbol da ise yerli transferini yaptık şimdi ise yabancı transfer çalışmasını yapıyoruz.

 

”Olmaz denileni yaptık”

Biz sokaklarda basında olmaz denileni yaptık. Bu süreçte emeği geçen herkese tekrar tekrar teşekkür ediyorum. Destek olan kişilerinde isimlerini duyuracağız. Transfer tahtası açıldı bu süreç Orduspor’un borç yükünden kurtulmak için bir sürecin başlangıcı olur umarım.

 

İleriye dönük olarak birikim yapmalıyız

Orduspor’da transfer tahtasının açılması kurtuluşu anlamına gelmiyor. İlk başta belirttiğimiz gibi 2.5 milyon Ordulunun yüzde 1’i olan 25 bin Ordulunun kulübe üye olması destek olması gerekir. Aksi takdirde 3-5 kişiyle sürecin yürümesi mümkün değil. 19 Trilyonluk belli bir rakamlara çekip açtıysak artık Ordulunun Ordusporlunun daha fazla destek olması gerekir. Orduspor olarak önümüzdeki sezon böyle sıkıntıların yaşanmaması için projelere destek vermesi gerekir. İleriye dönük olarak birikim yapmalıyız ki iyi bir ekonomiye kavuşmalıyız.

 

”Artık paraya ihtiyacımız var”

İyi takım kurduğumuzu düşünüyorum. Bu süreçte bu puanları telafi edebiliriz. Eksi puanı da ben yapmadım, eksi borçları da ben yapmadım, transfer tahtasını da ben kapatmadım. Ama biz Orduspor önünü görsün diye her türlü fedakarlığı yaparak kadroyu kurduk. Bizim bu süreçten sonra paraya ihtiyacımız var. Tahtayı açtık iyi kadro kurduk şimdi sıra Orduspor taraftaralarında' dedi. 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —