Tarih: 29.10.2015 21:14

Bizimde sorumluluğumuz var

Facebook Twitter Linked-in

 “Bizimde sorumluluğumuz var”

Programda açılış konuşması yapan Çetin Ayaz, “Memleketin halini görünce evde oturmanın ve beklemenin hiçbir faydasının olmayacağını, memleketin bu şartlar altında çok kötü bir noktaya gideceğini görüp vazife çıkarmak zorunda kaldık. Ve kendimizi sorumlu hissederek çaba sarf etmemiz gerektiğini düşünüyoruz. Bizde bu memlekette yaşadığımız her sorunla ilgili bizimde pay sahibi olmamız gerektiğini bilmemiz gerekiyor” dedi.

“Bu ülke ve bu vatan hepimizin”

Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu programda söz alarak, geçmişte olduğu gibi yine ülkenin vesayet altına götürülmek istendiğini vurguladı.

Başkan Kadıoğlu, “Bugün ülkemiz için devletimiz için, milletimiz için neler olacak diye düşünerek bu toplantıda bir araya geldi. Sizlere ve tüm vatandaşlarımıza elimizden geldiği kadar, dilimizin döndüğü kadar memleket meselelerini, içinde bulunduğumuz durumları, yarın ne olacağımız noktasındaki kaygılarımızı herkese anlatmaya çalışacağız. Bu ülke ve bu vatan hepimizin vatanıdır. Bundan başka toprağımız yok. 7 Haziran seçimleri ile birlikte ülkemizde 4 tane siyasi parti TBMM’de temsiliyet hakkı kazandı. Bu ülkede bundan önceki yıllarda koalisyon kurun dediklerinde koalisyon kuruluyordu. Şimdide koalisyon asla kurmayın diyor. Kimisi şu partiyle bir araya gelmem, kimisi kabul edilemez şartları ortaya koymuş. Bu şartlar bu milleti tekrar vesayet altına koyacak şartlardır. Fakat 2002 yılından sonra bu ülkede askeri vesayetler kaldırıldı ve vatandaşımızın refah içinde yaşamasına engel olan bütün engeller kaldırıldı. Bugün yine batıdan yönlendirilen vesayet algıları ve yaptırımlar ile bu ülkeyi kaos içinde bırakmaya çalışıyorlar. Ama bu millet artık bu oyunları görüyor” dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —