Tarih: 31.10.2015 17:48

Onlar ERA ile kazanacak

Facebook Twitter Linked-in

 Eğitim Kalkınmanın Şartı Değil

 

İnovatif eğitim sistemini, öğrencilerine sunduğu Zihinsel Gelişim, Fiziksel Gelişim, Sosyal Gelişim, Psikolojik Gelişim ve Akademik Gelişim eğitim başlıkları altında özelleştirerek, gelecek odaklı bir bakış açısıyla eğitime yeni bir kimlik kazandıran Era Koleji, düzenlediği basın toplantısında yerel basın mensuplarını ağırladı.

 

 

Onlar İlklere imza atıyor

Eğitimin, sadece kalkınmanın bir şartı olarak değil, toplum nezdinde araştırma ve gelişimin motor, bilginin de hareketi sağlayan tekerlekler gibi ele alındığı sistematik bir yaşam aracı olarak benimsetilmesi ve geliştirilmesidir” anlayışı ile yola çıktıklarını belirten yetkililer hayatın her alanına hazırlanan öğrenciler mezun edeceklerinin altını çizdi.  Misyonu ve Eğitim, insanoğlunun mükemmelliği arayışındaki yegane manfestosudur. Vizyonu ile Eğitimde Rasyonel Gelişim çağı sloganıyla da yepyeni bir geleceği temsil eden ERA Kolejleri, eğitim sisteminin tüm basamaklarında bir ilke imza atıyor. 

 

 

Onlar ERA ile kazanacak

Era Kolejleri Beykent Kampüsü müdürü Senem Atıseven, kahvaltı sonrası yaptığı açıklamasında; “Bir Era Öğrencisi; Önce, öğrenmenin bir ihtiyaç olduğunu öğrenir. Kazandığı bilgi ve becerinin hayat boyu kendisini mutlu edeceği bilinciyle gelecek kaygısı duymaz. Bilimsel düşünen, aydın, özgüveni gelişmiş, ekip içinde inisiyatif kullanabilen, girişimci ve yenilikçi bir birey olmak için çalışır. Gelecekte tercih edeceği mesleğini sever, verdiği hizmete ihtiyaç duyan insanlara karşı saygı vazgeçilmez düsturudur. Edindiği bilgileri gelecekte yer alacağı sektörün sosyal ekonomik gelişimine katkıda bulunmak için kullanır. Mezun olduktan sonra öğrenimini bir üst düzeyde sürdürmeyi ya da Türk ve Dünya ekonomisine yön veren kurum ve kuruluşlarda her seviyelerde görev almayı hedefler” dedi.

 

Her Dalda Eğitim imkanı

Era Kolejleri Beykent Kampüsü müdürü Senem Atıseven, basın mensuplarına kurumda verilen eğitim sistemi hakkında bilgiler verirken, okulu ve etkinlik sınıflarını gezdirdi. Eğitim ve öğretim kurumunun derslikleri ve aktiviteleri ile ilgili bilgilendirmede bulundu. Sabah kahvaltısı ile başlayan tanışma programında ERA Kolejleri ile ilgili bilgilendirme ve tanıtım metaryalleri ile okulun eğitim sistemlerini anlatırken, Basın mensuplarının sorularını cevaplandırdı. 

Haber: Filiz KELEŞ

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —