Tarih: 01.01.0001 00:00 3

Ağabeyimi Teröre Verdim

Türk sanat müziğinin sevilen ismi Selçuk Sezer, son klip çalışması “Şoför Nebahat” isimli eseriile dikkatleri üzerinde toplamayı başarmıştı.

Ağabeyimi Teröre Verdim
 Sevilen sanatçı ağabeyinin ölüm haberiyle yıkılırken, birde alkol terörüne kurban olduğunu öğrenmesiyle son derece öfkelendi. Ağabeyinin annesiyle yaşamını sürdürdüğünü ifade eden Selçuk Sezer “ Ağabeyim Naci Çifti 21 Ekim akşamı ucuz içki satan bir dükkândan votka alıp içiyor. 22 Ekim sabahı uyanınca gözlerinde bir sorun olduğunu fark ediyor ama anneme söylemiyor. Annem hareketlerinden görmediğini hissediyor ve yeğenime haber veriyor. Yeğenlerim akşam gelip kendisini Bayrampaşa devlet hastanesine götürüyorlar. Ağabeyim evden çıkarken feci şekilde kusmaya başlıyor hastaneye giderken yolda dahada fenalaşıyor. Hastanede doktorlar yeğenlerimden acil olarak şarap almalarını istiyorlar ve tedaviye başlanıyor. Bir ara ağabeyimin kalbinin durduğunu fark ediyorlar. Kalp masajı yapıp cihazlara bağlayıp Bakırköy Sadi konuk hastanesine sevk ediyorlar. Oradan da haznedardaki Medikana hastanesinin yoğun bakim ünitesine yatırılıyor. Uygulanan tedaviye vücut hiçbir şekilde cevap vermeyerek 25 ekim pazar sabahı vefat eden ağabeyi 26 ekim pazartesi günü Gebze’de defnedildi. Polisin konuyla ilgili soruşturmaları devam ediyor. Bizlerden konuyla ilgili sürekli bilgi alıyorlar. Soruyorum buda bir terör değil mi ülkemizde 3 kuruş için insan hayatına son verenler yaşamın bu kadar ucuz olmadığını ne zaman öğrenecekler” dedi.


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.