Tarih: 01.01.0001 00:00 2

2016 yılı bütçesi onaylandı

Süleymanpaşa Belediye Meclisi ekim ayı olağan meclis toplantısının 2. oturumu Gençlik Merkezi salonunda meclis üyelerinin katılımı ile gerçekleştirildi.

2016 yılı bütçesi onaylandı
 Süleymanpaşa Belediyesi Gençlik Merkezi salonunda gerçekleşen meclis toplantısı 2. oturumunda 2016 yılı bütçe görüşmeleri başladı. Yapılan yoklamanın ardından gündemin okunarak onaylanmasının ardından gündem maddelerinin oylamasını geçildi.

Ekim ayı olağan meclis toplantısının 2. oturumu başlamadan önce meclis üyeleri doğum günü olan Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat’a sürpriz doğum günü gerçekleştirdiler. Nazik sürprize teşekkür eden Başkan Eşkinat, doğum günü olan 21 ekim tarihinin aynı zamanda Dünya Gazeteciler Günü olması dolayısıyla gazeteciler gününü de kutladı.

Görüşmelerle devam eden toplantı sonunda Süleymanpaşa Belediyesinin 2016 yılı bütçesi meclis üyeleri tarafından onaylandı.


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.