Tarih: 20.11.2015 11:35

Akgün: Bu takıma inanıyorum!

Facebook Twitter Linked-in

 Akgün: Bu takıma inanıyorum!

Haftasonu Türk basketbolunun tecrübeli takımlarından Fenerbahçe'yi 85-76 mağlup eden Demir İnşaat Büyükçekmece Basketbol takımı, başarılarının tesadüf olmadığını bir kez daha kanıtladı.

Takımın kendi evinde ve deplasmanda oynadığı maçları yakından takip eden Büyükçekmece Belediye Başkanı ve Demir İnşaat Büyükçekmece Basketbol Kulübü Başkanı Dr. Hasan Akgün; 'Bu takım çok daha büyük işler başaracak, bu takıma inanıyorum' dedi.

Spor Toto Basketbol Ligi'nin 6'ncı haftasında ligin yeni ekiplerinden Demir İnşaat Büyükçekmece'nin, dev rakibi Fenerbahçe’yi 85-76 yenerek 3. galibiyetini alması büyük yankı uyandırdı.

Maçta heyecan zirve yaptı

Tribünde büyük bir heyecanla maçı izleyen Büyükçekmece Belediye Başkanı ve Demir İnşaat Büyükçekmece Basketbol Takımı başkanı Dr. Hasan Akgün, e solunu dolduran sporseverler yoğun ilgi gösterdi. Gazanfer Bilge Salonu'nda oynanan karşılaşmayı Demir İnşaat Büyükçekmece baştan sona üstün götürdü. Ev sahibi ilk periyodu 22-18, devreyi 46-38 ve üçüncü periyodu da 61-60 önde geçti. Son çeyrekte de başarılı oyununu sürdüren ev sahibi Büyükçekmece, mücadeleden 85-76'lık skorla galip ayrıldı. Müsabakanın en skorer ismi ise 20 sayıyla Walker oldu.

''Yurtta barış, dünyada barış''

Demir İnşaat Büyükçekmece'nin dansçı kızlarından, son zamanlarda yaşanan terör olaylarına tepki geldi. Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün ''Yurtta barış, dünyada barış''sözlerinin yazılı olduğu pankart ile sahaya çıktı ve işaret diliyle de dünyaya barış mesajları verdi.

Hedefimiz Avrupa!

Maçtan sonra açıklamada bulunan Başkan Akgün, şunları söyledi; öncelikle takımımız Demir İnşaat Basketbol oyuncularımızı tebrik ediyorum. 5 yıl önce kurmuş olduğumuz takım şuanda Spor Toto Basketbol Ligi’nde oynuyor ve 6 haftalık bir süreçte Başarışı adımlar atıyor. Bugün Ligin güçlü ekiplerinden Fenerbahçe’yi konuk ettik maçı baştan sona üstün götürdük ve galip geldik. Başarılarımızın devamı gelecektir kimsenin şüphesi olmasın. Daha önce söylediğim gibi hedefimiz Avrupa’ya katılmak. Bugün solunu dolduran takımlarının arkasında olan Büyükçekmece taraftarına da teşekkür ediyorum’’ şeklinde konuştu.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —