Tarih: 01.01.0001 00:00 2

Göç sorunu kanayan yara

Marmara Belediyeler Birliği Encümen Üyesi olan Dr. Hasan Akgün, birliğin 2015 yılı ikinci meclis toplantısı için Bursa'ya gitti.

Göç sorunu kanayan yara
 Başkan Akgün, Marmara Belediyeler Birliği toplantısında

Büyükçekmece Belediye Başkanı, Marmara Belediyeler Birliği Encümen Üyesi olan Dr. Hasan Akgün, birliğin 2015 yılı ikinci meclis toplantısı için Bursa'ya gitti.

Birlik, Altepe başkanlığında toplandı

Bursa Crowne Plaza Otel'de, Marmara Belediyeler Birliği Başkanı ve Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe başkanlığında toplanan birlik, gündem maddelerini müzakere ederek karara bağlayacak. Ayrıca gündem dışında özel gündem maddesi olarak Türkiye'de ve bölgemizde yaşanan göç sorunu ve ülkemizdeki sığınmacıların durumu da tartışacak.

'Göç sorunu kanayan bir yara'

Marmara Belediyeler Birliği Encümen Üyesi olan Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, özel gündem maddesi olan göç sorunun önemine değinerek, 'Göç sorunu artık insanlığın en önemli sorunları arasında ilk sıraya oturmuş, kanayan bir yaradır. Marmara Belediyeler Birliği olarak, ülkemizdeki ve bölgemizdeki göç sorununu konuşarak tartışacağız. Sorunun çözümü için neler yapılabilir bu konuda çalışmalar yapacağız' diye konuştu.

 


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.