Tarih: 20.11.2015 12:16

Akgün, duyarsız kalmadı

Facebook Twitter Linked-in

 Başkan Akgün, Muhammet'in acılarına son verdi

Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, diş etlerinde meydana gelen rahatsızlıktan ötürü büyük sıkıntı yaşayan minik Muhammet Ali’yi ameliyat ettirerek, çektiği acılardan kurtulmasını sağladı.

Akgün, duyarsız kalmadı

1 Kasım Genel Seçimleri'nin yapıldığı gün okulları gezen Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, Dr. Hasan Akgün İlköğretim Okulu bahçesinde yanına gelen Hatice Gültekin'in, '2 yaşındaki oğlum Muhammet Ali'nin acil olarak diş etlerinden ameliyat olması gerekiyor. Çok acı çekiyor. Bize yardımcı olun' şeklindeki talebi karşısında minik Muhammet'in ameliyatını üstlendi.

'Allah başkanımızdan razı olsun'

Muhammet'i, İstanbul Aydın Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Hastanesi'nde ameliyat ettiren Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, minik çocuğunun sağlık durumunu da yakından takip etti. Geçtiğimiz günlerde başarılı bir operasyon ile sağlına kavuşan Muhammet, hastaneden taburcu olurken, annesi Hatice Gültekin'de Başkan Akgün'e minnettar olduklarını belirterek; 'Oğlum ciddi sağlık sorunu yaşıyor, ağrı sızı içinde yaşamını sürdürüyordu. Belediye Başkanımız Dr. Hasan Akgün, bu duruma ilgisiz kalmayarak oğlumun ameliyatını üstlendi. Şimdi hem Muhammet, hem de ailesi olarak bizler çok mutluyuz. Allah başkanımızdan razı olsun' şeklinde konuştu.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —