Tarih: 21.11.2015 11:14

Filarmoni Orkestrasında Buluştular

Facebook Twitter Linked-in

 Işık Üniversitesi Filarmoni Orkestrası Klasik Müzik Konseri Müzikseverlerle Buluştu

Işık Üniversitesi ve İstanbul Üniversitesi işbirliği ile kurulan Işık Üniversitesi Filarmoni Orkestrası, Klasik Müzik Konseri Şile Kampüsü Oditoryumunda müzikseverlerle buluştu.

Şef  Ramiz Malik Aslanov yönetimindeki Işık Üniversitesi Filarmoni Orkestrası muhteşem bir konser verdi. Işık Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkanı Prof. Dr. Sıddık Yarman, Işık Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Şirin Tekinay, rektör yardımcıları, dekanlar, akademisyenler, öğrenciler ve Şile halkının da yoğun katılım gösterdiği konseri yaklaşık 400 kişi izledi.

Işık Üniversitesi Filarmoni Orkestrası, Mozart Küçük bir gece müziği (1.-4.), Trepak Russian Dance, The Curtsy Minuet, Merriment, Schubert moment musical, Gold and Silver waltz, Haydn sinfonia no 1, Boccherini menuett, Bach air, Reg Time Streonnus Life / The entertainer konser programından oluşan klasik müziğin sevilen eserleri ile sahne aldı.

Konser bitiminde Işık Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkanı Prof. Dr. Sıddık Yarman ve Işık Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Şirin Tekinay tarafından Şef Ramiz Melik Aslanov'a ve Konsertmeister Nilgün Yüksel'e çiçek takdim etti.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —