Tarih: 22.11.2015 12:46

Engelli izcileri Konya’yı gezdi

Facebook Twitter Linked-in

 Büyükçekmece’nin engelli izcileri Konya’yı gezdi

Büyükçekmece Belediyesi, engelli öğrenciler ve aileleri için Konya’ya bir kültür gezisi düzenledi.

Büyükçekmece Belediyesi Gökkuşağı Engelli İzciler Kulübü üyelerinin katıldığı gezide Büyükçekmece’nin engelli öğrencileri Konya’da engelli okullarında eğitim gören engelli öğrencilerle bir araya geldi.

Konya'nın tarihi yerleri gezildi

Mevlana İzcilik, Dağcılık Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Ahmet Alkan’ın daveti üzerine gerçekleştirilen gezide Büyükçekmece’nin engelli öğrencileri sürpriz dolu iki gün geçirdi. Konya Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi Halis Nükte’nin de katıldığı gezide engelli öğrenciler ve aileler Konya’nın tarihine ve kültürüne tanıklık etti.

Başkan Akgün’e teşekkür ettiler

Büyükçekmece Belediyesi Gökkuşağı Engelli İzciler Kulübü Başkanı Bedriye Yılmaz ve engelli öğrencilerin aileleri kendilerini ağırlayan Mevlana İzcilik, Dağcılık Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Ahmet Alkan’a teşekkür ederek, “Engelli çocuklarımızın sosyal ve kültürel hayatın birer parçası olmalarını sağlayan ve her zaman Gökkuşağı Engelli İzciler Kulübü’nün her zaman yanında olan Büyükçekmece Belediye Başkanımız Dr. Hasan Akgün’e de katkılarından dolayı sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum” ifadesini kullandı. 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —