Tarih: 01.01.0001 00:00 2

Engeller fotoğrafla aşılıyor!

Büyükçekmece Belediyesi ve Büyükçekmece Fotoğraf Derneği (BÜFOD) örnek bir projeye imza atarak, engellilerin yaşadıkları zorlukları, sosyal yaşamda var olma mücadelelerini fotoğrafladılar.

Engeller fotoğrafla aşılıyor!
 3 Aralık Dünya Engelliler Günü etkinlikleri çerçevesinde örnek bir proje hazırlayan Büyükçekmece Belediyesi ve Büyükçekmece Fotoğraf Derneği (BÜFOD), Büyükçekmece'de yaşayan engellilerin günlük yaşamlarını anlatan bir fotoğraf sergisi açacak.

 

'Engel Siz Olmayın'

 Büyükçekmece Atatürk Kültür Merkezi'nde 3 Aralık Perşembe günü, saat 14:00 açılacak olan 'Engel Siz Olmayın Yeter' isimli fotoğraf sergisinin büyük ses getirmesi bekleniyor. Proje hakkında bir açıklama yapan Büyükçekmece Fotoğraf Derneği Kurucu Başkanı Hürriyet Akın, Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün'ün engelli vatandaşlar konusunda çok duyarlı olduğunu, sosyal yaşamda daha fazla yer alabilmeleri için örnek projeler ortaya koyduğunu belirterek; 'Büyükçekmece Belediyesi ve BÜFOD işbirliğiyle ilçede yaşayan engelli yurttaşlarımızın gündelik yaşamlarını dernek üyelerimizle birlikte uzun süren bir çalışma sonucunda fotoğrafladık. Büyükçekmece Belediyesi Engelliler Eğitim İş ve Spor Merkezi'nde eğitim alan engelli kardeşlerimizi merkezde ve  evlerinde ziyaret ederek fotoğraflarını çektik. Amacımız engelli kardeşlerimizin yaşadıkları güçlükler ve bu güçler karşısında kendi çabalarıyla hayata tutunmalarını anlatabilmekti. Başarılı olduğumuza da inanıyorum' diye konuştu.


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.