Tarih: 02.12.2015 10:52

Büyükçekmece Belediyesi Fen İşleri gece gündüz çalışıyor..

Facebook Twitter Linked-in

 D-100 Karayolu ve Hadımköy Gişeleri arasındaki trafik yoğunluğunu azaltacak ve Çakmaklı ile Alkent 2000 mahallelerinde oturan vatandaşların trafik sorununu çözecek iki yol hızla tamamlanıyor.  Belediye ekipleri  asfalt dökme gibi işleri gece de yaparak bitirmeye başladı.

Bölgedeki yol yapım çalışmalarını sık sık yerinde inceleyen Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, Hadımköy-Büyükçekmece trafiğini rahatlatacak projede sona gelindiğini” belirtti. Başkan Dr. Hasan Akgün, Alkent 2000 Mahallesinde Demir La Vida Yaşam Merkezi, Tulipa Villaları ve Göl Malikâneleri’nin önünden geçerek Büyükçekmece Atatürk Spor Kompleksi yanından Büyükçekmece merkeze bağlanacak yolda incelemelerde bulundu.   

 Çalışmaları yerinde inceleyen Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, “Burada 2015 yılı yatırımına dahil ettiğimiz iki yol var. Yapımları hızla devam ediyor. Bu yollar bölge açısından hayati önem taşımaktadır. Her iki yolun faaliyete geçmesinin ardından paralel bir yol ile bu bölgenin ulaşım ağını tamamlamış olacağız. 2016 yılında da çalışmalarımıza devam edeceğiz” ifadesini kullandı. 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —