Tarih: 01.01.0001 00:00 2

UCLG Dünya Konseyi Toplanıyor

Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, Birleşmiş Kentler ve Yerel Yönetimler Teşkilatı (UCLG)'nin "Yönetim Kurulu ve Dünya Konseyi" toplantısına katılmak için Paris'e gidiyor.

UCLG Dünya Konseyi Toplanıyor
 Fransa'nın başkenti Paris'te 4-7 Aralık tarihleri arasında gerçekleşecek olan UCLG Dünya Konseyi'ne katılacak olan Başkan Akgün, yabancı mevkidaşlarıyla da bir araya gelerek bazı temaslarda bulunması bekleniyor.

 

Kadir Topbaş ile birlikte katılacak

 

2015 UCLG Dünya Konseyi toplantıları, COP 21 ile eş zamanlı olarak, 4-7 Aralık  tarihleri arasında Paris Belediye Başkanı ve UCLG Eş-Bakanı Anne Hidalgo’nun davetiyle Paris'te gerçekleştirilecek. Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün'ün, UCLG ve Türkiye Belediyeler Birliği Başkanı görevlerini yürüten İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş ile birlikte katılacağı Dünya Konseyi toplantısının gündemi oldukça yoğun.

 

UCLG'nin gündemi oldukça yoğun

 

4 Aralık Cuma günü sabahı ilk toplantısını yapacak olan UCLG Dünya Konseyi'nde aynı gün öğleden sonra Yerel Liderler için İklim Zirvesi gerçekleştirilecek. Ayrıca, 4 Aralık sabahı PLATFORMA’nın İklim & İşbirliği konusunda etkinliği de dahil olmak üzere paralel etkinlikler gerçekleştirilecek.

5 Aralık Cumartesi günü gerçekleştirilecek olan yönetim kurulu toplantısının ardından Plaine-Commune ve UCLG Sosyal İçerme, Katılımcı Demokrasi ve İnsan Hakları Komitesi tarafından, 'COP 21'den HABITAT III'e: Zorlukların merkezinde yerel yönetimler ve vatandaşlar' başlığında bir seminer düzenlenecek.

Paris Belediyesi ve Cinsiyet Eşitliği Daimi Komitesi, 6 Aralık'ta Kadın Liderliği ve Kalkınması konusunda özel bir oturum düzenleyecektir.

 


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.