Tarih: 09.12.2015 12:41

Büyükçekmece'de Problemli Trafik Akışı

Facebook Twitter Linked-in

 D-100 karayolu üzerinde yapılan yol çalışmaları nedeniyle yıkılan alt ve üst geçit ile ilgili basına açıklama yapan Büyükçekmece Esnaf Odası Başkanı Rahmi Yazıcı,
Büyükçekmece Atatürk Caddesi D-100 karayolu ile kesişen yaya üst geçidi ve küçük araçların geçtiği alt geçidi, D-100 karayolu üzerinde yapılan çalışmalar nedeniyle yıkılmıştır.
 Büyükçekmece 'de büyük problem olan trafik akışı , yaya ve araç geçitlerinin yıkılması sonucu daha da problemli hale gelmiştir.
Köprü üst geçidimizin ve araç alt geçidimizin yapılmasını talep  eden esnaf ve sanatkarlar, topladıkları 451 imza ile bize müracaat edip ilgili yerlere konunun iletilmesini istediler.
 Esnaf Odası Başkanı Rahmi Yazıcı ; Esnaf ve Sanatkarlar Odası olarak esnafımızın talebini İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve Büyükçekmece Belediyesi'ne bir üst yazı ile iletti. Yerel yetkililerle yapılan görüşmede yaya üst geçidinin ve araç alt geçidinin 2016 ilkbaharına kadar yapılacağını ifade eden Esnaf Odası Başkanı Rahmi Yazıcı konunun da takipçisi olacağını belirtti.



Orjinal Habere Git
— HABER SONU —