Tarih: 17.12.2015 21:21

Değişimin farkında mısınız ?

Facebook Twitter Linked-in

 “Müdür Baba” ünvanı yakıştı

Okul bahçesinde ektiklerini biçmeyi öğrenen, ağaç yetiştirmenin hazzını yaşayan en önemlisi tenefüslerde çimenlere basabilen çocukların çığlıkları ve bitmek bilmeyen enerjileri karşısında ki huzurunu kelimeler ile anlatamayacağını ifade eden Şimşek, “ onları geleceğe güvenle hazırlarken, yaşamsal değerlerinden vazgeçmemelerini önemsiyoruz. Toprak kokusu alarak, çimenlere basarak, ekerek, biçerek ve doğayı korumayı öğrenerek yetişmeleri benim için çok önemli” diyor.

Misyon olarak belirledikleri, “Türk Milli eğitiminin temel değerleri doğrultusunda,milli değerlerine ve çevreye saygılı,araştırmacı,üretken,sorumluluk sahibi ve başarılı bireyler yetiştirmektir” kuralından ödün vermeyen öğretmen ve veli diyaloğu güçlü olan okulun müdürü Tayfun Şimşek öğrencilerin müdür babası olmuş durumda. Öğrencilerin kendisini anlatan resimlerini makam odasında gururla sergileyen okul müdürü bundan büyük mutluluk olacağını bu mutluluğun ise kelimelerle anlatılamayacağını ifade ediyor.

 

 Tayfun Şimşek, “Değişimin farkında mısınız ? Ne güzel gelişmeler oluyor okullarımızda, bir okulumuz muhteşem bir konferans salonu açarken diğer bir okulumuz harika bir kütüphane açıyor. Bir okulumuz müthiş bir bando kurarken diğer okulumuz tarım bahçeleri kuruyor. Bir lisemiz inanılmaz güzellikte ilçe programı hazırlıyor, akıllı tahtalar takılırken kitaplar sütler bedava dağıtılıyor. Okullarda kurslar dolup taşıyor ve üstelik ücretsiz. Engelli yavrular imiz evlerinde eğitim görüyor okullarına araçlarla getirilip götürülebiliyor.  Arkadaşlıklar hep yardım temelli, Öğretmenlere ek ödenekler çıkıyor, ilce eğitimde bizlere yol gösteren amirlerimiz vizyoner ve yardim sever. Ve eğitimi bu denli güzel anlatan gazeteci dostlarımız bize her zaman desteklerini sunuyor. Bize düşen ne hep birlikte yarınlarımızı emanet edeceğimiz yavrularımızı milli ve manevi değerlerimize bağlı vatanına ve milletine hayırlı bireyler olarak yetiştirmek. Bizlere verilen bu kutsal görevi layıkıyla yerine getirbilmek için aralıksız çalışmaya devam edeceğim” diyerek gelecek nesillere minnet, güven ve sevgi aşılamanın önemini vurguladı.

Haber: Filiz KELEŞ




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —