Tarih: 17.12.2015 21:27

Bakırcı son kez uyardı

Facebook Twitter Linked-in

 Beylikdüzü İlçe Milli Eğitim Müdürü Yafes Bakırcı, İlçe Milli Eğitim şube müdürleri; Behçet Söğüt, İdris Karakabak ve Erkan Yıldırım’ın da hazır bulunduğu toplantı, müdürlerin başarılı çalışmalarına yapılan teşekkür konuşması ile başladı.

 

Toplantıda, 2015-2016 eğitim-öğretim yılının değerlendirilmesinin yapılmasının ardından, yönetici-öğretmen-veli-öğrenci ilişkilerinin ve işbirliğinin önemi, rehberlik faaliyetleri ve yıllık çalışma programı, okul aile birliği, kantin, servis, eğitim-öğretim süreçleri, resmi yazışmalar, protokol kuralları, okulların fiziki yapılarında iyileştirmenin önemine değinildi.

 

Beylikdüzü İlçe Milli Eğitim Müdürü Yafes Bakırcı;  “Okul müdürleri, eğitimin kalitesini arttırmak, okulun fiziki ve ders araç-gereçlerini sürekli iyileştirmek için gayret göstermelidir. Okulun paydaşları olan okul aile birlikleri, resmi-özel diğer okul yöneticileri ile sürekli işbirliği içinde bulunmalıdır, yöneticilerin eğitim-öğretim sürecinin hizmetkarlarından birisi olduğunu, öğretmen-veli işbirliğinde katalizör olarak görev yaptığını bu nedenle de şeffaf, ulaşılabilir, çözüm odaklı, empati yapabilen, motivasyonu yükselten, eğitim-öğretim sürecinin devamlı iyiye götüren kilit personel olduğunu ve yöneticiliğin ekip çalışmasıyla daha da başarıya ulaştırmayı hedefleyen olmalıdır” dedi. 

Toplantı; okul/kurum yöneticilerinin sorularının yanıtlanmasının ardından, Şube Müdürlerimizin hizmet alanları ile ilgili gerekli hatırlatma ve yönlendirme yapmasıyla son buldu.
Haber: Filiz KELEŞ




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —