Tarih: 01.01.0001 00:00 3

Kriz masası oluşturuldu

Büyükçekmece'nin Kar Tim'leri göreve hazır!

Kriz masası oluşturuldu
 Büyükçekmece Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü'ne bağlı Kar Timi, bu kış mevsiminde de göreve hazır.

Büyükçekmece Belediyesi, kış mevsimi bastırmadan önce hazırlıklarını tamamladı.

24 saat teyakkuzda olacak

Geçtiğimiz yıl kış mevsiminde son 50 yılın en yoğun kar yağışına rağmen hazırlıksız yakalanmayan ve ilçe halkını mağdur etmeyen Büyükçekmece Belediyesi, bu yılda aynı titizlikle çalışmalarını sürdürüyor. Bu yılda Büyükçekmece Belediyesi karla mücadele ekipleri, 4 tuzlama aracı 10 kepçe, 5 greyder, 5 kamyon, 3 ambulans ve 130 personelle ile 24 saat teyakkuzda olacak. Fen İşleri Müdürlüğü'nce oluşturulan Kar Timleri ilçenin ana giriş yolları, cadde, sokak ve bulvarlarında hizmet verecek.

Başkan Akgün’den uyarı

Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, karla mücadele için kurulan ekipleri denetleyerek, yapılan hazırlıklar hakkında bilgi aldı. Büyükçekmece halkının, kış mevsiminin olumsuz şartlarından etkilenmemesi için her tüslü önlemin alındığı belirten Başkan Akgün; “Belediye birimlerimiz ile kar yağışı olmadan önce son değerlendirmemiz yaptık. Karla mücadele adına ilçemiz de çalışma programları oluşturduk. Bunun için 130 personelimiz aktif olarak görev yapacak. Mücadele kapsamında mahalle muhtarlarımızla da işbirliği yapılacak' dedi.

Kriz masası oluşturuldu

Büyükçekmece Belediyesi, olağan üstü mevsim koşullarına hazırlıksız yakalanmamak adına kriz masası oluşturdu. Oluşturulan kriz masası şu birimlerden oluşuyor: Belediye Başkan Yardımcıları, Fen İşleri Müdürlüğü, Temizlik İşleri Müdürlüğü, Destek Hizmetleri Müdürlüğü, Zabıta Müdürlüğü ve Sağlık Müdürlüğü. 


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.